Bu devlette “Alınan adam” yok mu yahu?.

Bir takım o. çocukları bu devletin yasaları ile Allahın günü, yüzlerce, binlerce defa dalga geçiyorlar, yüzü kızaran bir kişi çıkmıyor yahu.. Beni asıl kahreden o..Bilişim Teknolojisi Kurumu (BTK)...

Bir takım o. çocukları bu devletin yasaları ile Allahın günü, yüzlerce, binlerce defa dalga geçiyorlar, yüzü kızaran bir kişi çıkmıyor yahu.. Beni asıl kahreden o..
Bilişim Teknolojisi Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan'ın açıklama(ma)sını ve sonunda özetle, "Elimizden geleni söyleyeyim. Sayıları azalacak ümidindeyim" müjdesini (!) yazdım. Çıktım eve gittim. Klasbahis itleri gene telefonuma düştüler..
Şimdi Bay Ömer Fatih Sayan,
"Biz baş edemeyiz" itirafınızdan sonra daha da azacak bu itler, devletimle, benimle, seninle dalga geçen "Gel gel" mesajlarına, dün de yazdım ya, bir not eklemişler.. İyice dalga geçmek ister gibi..
"SMS listemizden çıkmak için http://iptal.biz/ fRzQa"
Adrese gireyim de sülalelerine söveyim diye tıkladım..
Karşıma Abdullah Şen diye, büyük olasılıkla sahte bir piçin benimle dalga geçmesini daha da büyüten bir sayfa çıktı.
Ne yazıyor biliyor musunuz?.
"Firmamızın tanıtım ve bilgilendirme (Yani sizi soyup soğana çevirme) mesajları ile ilgili size ulaşmak için izin istiyoruz. (Ulan hayvan, aylardır zaten Allahın günü yolluyorsun, ne izni şimdi). Size gerekmediği sürece SMS göndermeyeceğiz." (Yani izin vermesem de gerekirse, ki buna onlar karar verecek, gene gönderecekler. Küstahlığa bakar mısınız?.)
Ben önce bu adrese girip iki sayfa sövmek istiyorum aslında ama, öyle bir yazma imkanınız yok. Sadece iki satır var..
Yeşil satır.. "SMS almak istiyorum."
Kırmızı satır.. "SMS almak istemiyorum."
Ama "İstemiyorum"u tıklamak için iki soruya daha yanıt vermeniz gerek..
1. Adınız, soy adınız?.
2. Cep telefonunuz?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar