Ödlek Riekering Galatasaray’ı sattı..

Fener- Osmanlı maçından sonra "İki korkak bir hamama yaraşır" dedim. Konya Fener maçından sonra "Konya'yı, adeta Fener'e vermek ister gibi oynatan Aykut Kocaman da 'Korkaklar Hamamında" diye ekledim..Şimdi de, Riekering.Yahu hoca (!) bu...

Fener- Osmanlı maçından sonra "İki korkak bir hamama yaraşır" dedim. Konya Fener maçından sonra "Konya'yı, adeta Fener'e vermek ister gibi oynatan Aykut Kocaman da 'Korkaklar Hamamında" diye ekledim..
Şimdi de, Riekering.
Yahu hoca (!) bu ülkede "Ölmüş eşek kurttan korkmaz" derler.. Senin ülkende benzeri laf vardır. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan neden korkar ki?. Galatasaray'a oynattığın o iğrenç, o rezil, o aptal "Bir puana razı futbol" benim skor yazarı medyama seni alkışlattı tamam.. Ama Galatasaray'ın ne işine yaradı, söylesene..
"Kendi sahasında Fener'e yenilmedi" diye sevinecek hale geldiyse Galatasaray, batsın daha iyi..
Üstelik ödlek Riekering.. Sen kaybetmek için her şeyi yaptın.. Maç boyu en az 20 gol pozisyonuna giren Fener atamadı.. Pereira senden ödlek olmasa, Fener sahasındaki 6-0'lık rekor nerdeyse düzineyle kırılırdı Ali Sami Yen'de..
Salı gecesi aspor 90a'da "Maçın Fener'le alakası yok. Galatasaray ya alır, ya verir" dedim.. Ekledim.. "Fener'in en zayıf yanı savunması. Galatasaray saldırırsa alır. En iyi olduğu yer de forveti.. Oyunu kendi sahasında kabul ederse hezimet olur.."
Olurdu değil mi?. Zavallı Rikering maçı Fener'e vermedi. Sattı, elinden geleni yaparak..
Donk'un sıfır IQ ile dünyanın en yeteneksiz adamı olduğunu bir sen görmedin herhalde.. Memleketlin diye maça onunla başlayıp, 10 kişi çıkardın, Galatasaray'ı.. Aslında Podolski hiç yok geldiğinden beri.. Kaldı 9.. Üç gün evveli maçın en iyisi Emre Çolak, bu defa Fener'in en iyisi.. Resmen, alenen onlardan oynadı.. Kaldı sekiz.. Her yorumu Fener lehine kullanan hakemi de ekle.. 12'ye karşı 8 oynuyor Galatasaray. Fener ezmez mi?.
İlk on beş dakikada Muslera topla 17 kez buluştu. Maçın hali belli.. Fener'in her akını gollük. Adamlar durmadan kaçırıyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar