Üstüne giderse, Galatasaray kazanır!.

Osmanlı- Fener maçından sonra, iki takım hocası için "İki korkak bir hamama yaraşır" demiştim.. Osmanlı Hocasını, tek puan aldı diye bizim tabelacı basın göklere çıkarırken..Bu hafta...

Osmanlı- Fener maçından sonra, iki takım hocası için "İki korkak bir hamama yaraşır" demiştim.. Osmanlı Hocasını, tek puan aldı diye bizim tabelacı basın göklere çıkarırken..
Bu hafta baktım..
Hamamlarda yer kalmıyor..
Herkes korkak yahu.. Fener'i yendi diye yere göğe konmayan Aykut Kocaman'ın hocalığı buysa yazıklar olsun..
Sen ne biçim hocasın ki, sene başından beri Fener'in en zayıf yerinin savunması olduğunu hala anlamadın?. Molde hocası çözdü, hepinize ders verdi, nerdeydin, Aykut Hoca.
Daha ilk atağında Fener savunma faciası ortaya çıktı. Golü attın. Üstüne, Bruno Alves de erken bir sarı kart gördü.. Yüklensene artık.. İkile, üçlesene..
Yürek Selanik olunca nerde?.
En iyi iki hücum oyuncun, son dakikalara kadar kenarda bekledi. 1-0'ın üzerine çekildin. 1-1'de daha da çekildin. Çekildin de, iyi savunma mı yaptın?. Ne gezer.. Fener atamadı. Avuta giden toplar kurtardı Aykut (!) Hocayı..
Sahaya çıkardığın takıma verdiğin taktik zaten niyetinin "Oynamak" değil, "Oynatmamak" olduğunu göstermişti.
İlk yarı sonunda Konya'nın 12, Fener'in 3 faulü vardı.. Bu ne demek?. Ersun Yanal taktiği.. Topu kaptırdığın anda rakibi kalenden uzakta iken indir. Kontratak da olmasın, duran top tehlikesi de..
Dünya korkaklarının hepsi bu taktiği uyguladıkları için FİFA ve UEFA, hakemlere ayni tavsiyeyi yapıyor. Geçen ay İstanbul'a seminer vermeye gelen Collina hakemlere "Takımların oyun taktiklerini iyi öğrenin" dedi.
Niye dedi?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar