Meydan boş olunca gene azdılar!..

Bu devlet kaç milyon turist, kaç milyar dolar gelir kaybetmeyi göze aldı, kumarı yasaklamak uğruna.. Beyaz zehirden beter bir illet olan kumarın kaç aileyi perişan ettiği, yıktığı, dağıttığı ortaya...

Bu devlet kaç milyon turist, kaç milyar dolar gelir kaybetmeyi göze aldı, kumarı yasaklamak uğruna.. Beyaz zehirden beter bir illet olan kumarın kaç aileyi perişan ettiği, yıktığı, dağıttığı ortaya çıkınca, özellikle Antalya yöresinde hem de nasıl para basma makineleri haline gelmiş kumarhaneleri bir gecede sildik..
Bu ülke, selamsız sabahsız cep telefonlarına dalan ve işkence haline gelen reklam mesajlarının, izinsiz gönderilmesini de kanunla yasakladı. Reklamlar ancak önceden izin alınarak yollanabilecekti. Yasayı yürütme görevi de Gümrük ve Ticaret Bakanına verildi. Ticari iş olduğu için..
Yani..
Bugün ülkemizde kumar yasak..
Güya!.. 
Çünkü internet üzerinde kumar oynatan dış kaynaklı, en çok da Kıbrıs merkezli şirketler çevremizde cirit atıyor. Kumar hastaları o milyarla doları gene ruletlere, pokerlere, bahislere yatırıyorlar. Ama Türkiye tek kuruş kazanmıyor. Çünkü o şirketler yasa dışı çalışıyorlar.. 
Reklam ve duyurularını da gene yasa dışı yollarla, cep telefonumuza mesaj atarak yapıyorlar.
Kumar yasak.. Kanunla.. Mesaj yasak.. Kanunla..
Ama "Yasak" kanunda kalıyor. Uygulama sıfır..
Bu yasak yasalarını uygulamaktan sorumlu Gümrük ve Ticaret, Ulaştırma ve İçişleri Bakanlarımız sanki Türkiye'de yaşamıyorlar. 
"Yasak kumarın, yasak mesajlarının her cebe yayılmasını önleyemeyen bir devlet, Fransa'dan Endonezya'ya cirit atan terörle savaşı nasıl kazanır" dersek bu ülkenin insanları olarak haksız mı oluruz..
2016 bu soyguncu, bu alçak, bu rezil şirketlerin kitle halinde saldırıları ile açıldı.
Meydanı boş buldular ve azdılar.. Uğraşan devlet yok.. Üzerine giden medya yok..
O zaman soy Türk halkını soyabildiğin kadar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar