Eşek yerine konmamızı engelle RTÜK!..

Dün akşam, yani bana göre dün, Ana Haberleri izliyorum Fox'ta.. "Afyon'a damat olmak zor" demiş, Başbakan Ahmet Davutoğlu.. Onun şirin haberi.. Başbakan ve eşi Afyon'dalar.. Hemen önlerinde soba olduğuna göre, orta halli, samimi...

Dün akşam, yani bana göre dün, Ana Haberleri izliyorum Fox'ta.. "Afyon'a damat olmak zor" demiş, Başbakan Ahmet Davutoğlu.. Onun şirin haberi.. Başbakan ve eşi Afyon'dalar.. Hemen önlerinde soba olduğuna göre, orta halli, samimi bir yer.. Sobanın üst kısmı buzlu ama.. Yahu soba sigara içmez.. Üzerine, hele Başbakan ziyaretteyken içki bardağı konmaz. Bu neyin buzlanması..
İleri geri alarak, Erman Hocam gibi, keşfettim sonunda.. Sobanın markası olmalı..
Buzlanma sebebi, soba markası..
Efendim reklam olurmuş.. RTÜK de basarmış cezayı..
Yani dünyanın hangi ülkesinde, hangi televizyonunda böyle aptal buzlanmalar görüyorsunuz..
Hadi cadde üzerinde çekim yap bakalım bu kafayla.. Her taraf tabela dolu.. Çoğu da buzluyor ve görüntüyü mahvediyor.
Doğrudur.. Gizli reklam vardır.. Biraz dikkatle izlersen hemen farkına varırsın ki, durmadan ayni tabelayı, ayni bilboard'u görüntüye sokuyor herifler.. Masanın üzerinde durmadan ayni kola şişesini hedefliyor.. O zaman basarsın cezayı..
Ama yolda yürüyen adamı izlerken, soba başında ısınırken buzlanma yapıp, sıcacık seyirciyi buz gibi yapmanın alemi var mı?.
Bu minnacık ayrıntıyı dikkate alan RTÜK, kör parmağım gözüne, eşek yerine konmamıza ses çıkarmıyor ama..
Bu köşede ısrarlı takiplerimiz sonunda RTÜK tüm sporseverlerden hayır duası getiren kararı aldı ve canlı yayınlar üzerine binen reklamları yasakladı..
Şimdi yeni hamle zamanı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar