Özür dilerim, Aziz Yıldırım!..

Yani bu akıllara seza tezgaha şahit olunca, aklıma gelen ilk şey "Aziz Yıldırım'dan özür dilemem gerek" oldu..Yerden yere vurduğumuz adam, hiç değilse, her şeyi, tek başına, açık, dobra dobra, korkmadan...

Yani bu akıllara seza tezgaha şahit olunca, aklıma gelen ilk şey "Aziz Yıldırım'dan özür dilemem gerek" oldu..
Yerden yere vurduğumuz adam, hiç değilse, her şeyi, tek başına, açık, dobra dobra, korkmadan, çekinmeden yapıyor. "Ben yaptım, oldu" diyor..
Bizim Gelişim Spor'dan yetişme, Liseli, Cemiyet'in önde gelenlerinden, şimdi Cumhuriyet'te yazan sevgili kardeşim Turan Yücel'le bir hafta evvel konuşuyoruz.. "Aklım karıştı" dedim, "Futbolu yöneten Cüneyt Tanman'ı attı, yerine kardeşi Mehmet Özbek'i getirdi. Ben 'Özbekspor' demeye başladım.
Şimdi kardeşini görevden alıp, adını ilk kez duyduğum Fatih İşbecer'i getirmiş, bu ne ola?. Aklı başına mı geliyor?.
Hatalardan mı dönüyor" dedim.. 
"Yakında olay yaratacak bir eylemi olmalı, kafasında. 
Bunu Fatih'e yaptıracak ki, kardeşi yıpranmasın" dedi, 
Turan.. 
..Ve de ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı. Fatih işi iyi becerdi ve Hamza Hamzaoğlu'nu sudan da ucuz bir bahaneyle görevden attı. 
"Bunu mu kastetmiştin" dedim, dün sabah Turan'a.. "Valla Hıncal Ağbi" dedi.. "Daha geldiği günden beri Hamza'yı gözden çıkarmıştı. Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak o yüzden temizlendi.. Dört Yıldız gecesinde o yüzden aşağılandılar.. Bu ikisi gidince tek kalan Hamza'yı yemek kolay olacaktı. Sen eleştirirsin, ben eleştiririm, ama Hamza'nın günahı o değil. Onun suçu, o göreve başkası tarafından getirilmiş olması..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar