Hükümet kurulsa da, devlet geri gelse..

Yasa ve bağlı yönetmelikle, cep telefonlarına önceden izin almadan mesaj göndermek yasak. Telefon sahibine hiç zahmet yüklemeden izin alacaksınız. Öyle "İstemiyorsanız falan numaraları arayın"...

Yasa ve bağlı yönetmelikle, cep telefonlarına önceden izin almadan mesaj göndermek yasak. Telefon sahibine hiç zahmet yüklemeden izin alacaksınız. Öyle "İstemiyorsanız falan numaraları arayın" uyanıklığı da yasak yani.
Ben aramayacağım. Yasada, vatandaşı ilave zahmete sokacak bir hüküm yok.. Reklam yollama niyeti olan bi zahmet arayıp izin alacak. Elinde iznin belgesi olacak, reklam yollamak için. Yoksa suçlu!.. Kurallar öyle kondu.
Ama bizde devlet yasağı üç gün sürer ya.. Hele bugünkü gibi, bir yedek devlet iş başındaysa, İmam tam da bildiğini okuyor.
Okuyanların başında da Mustafa Sarıgül'ün adamları var. Durmadan mesaj yolluyorlar. 
"İs- te- mi- yorum" diye cevap yazdım kaç defa..
Adamlarda utanma yok.. Hala yolluyorlar..
Ben de burda teşhir ediyor ve uyarıyorum.. 
"Sarıgül, adamlarına emir ver beni rahatsız etmeyi kessinler.. Mahkemeleşmeyelim!.." 
İşe yarar mı, bilemem..
Kumar şirketleri, ülkede yasak eylemlerini, gene ülkede yasak izinsiz cep reklamları ile duyurmaya tüm hızları ile devam ediyor. Adlarını da yazıyorum burda..
Ülkede İçişleri, Adalet ve bu yasağı yürütmekten sorumlu Gümrük Bakanı yerine, gölgelikleri olursa, kimse tanımaz ki, yasağı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar