Bir 10 Kasım'ın güzelliği!..

Dr. Banu Çiftçi, çok sevdiğim bir genç arkadaşım.. Kadın ve Doğum Hastalıkları uzmanı..10 Kasım gecesi beni Fulya'daki muayenehanesine davet etti.. "Sürprizim var" dedi..Kalktım gittim.. 12 katlı bir yeni...

Dr. Banu Çiftçi, çok sevdiğim bir genç arkadaşım.. Kadın ve Doğum Hastalıkları uzmanı..
10 Kasım gecesi beni Fulya'daki muayenehanesine davet etti.. 
"Sürprizim var" dedi..
Kalktım gittim.. 12 katlı bir yeni, modern bina.. Kapısında devasa "Vital Fulya" yazıyor.. Sonra tanıştık.. Hayata Erzincan'da bakkal çıraklığı, yani evlere paket götürerek başlamış, İstanbul'a göçmüş, sonra bu harika binayı yapacak kadar kendini ve işini geliştirmiş, ilkokul mezunu Davut Topoğlu sahibi.. 
"Sağlık Bakanlığı'nın çıkardığı 'Muayenehane Koşulları'nı okudum ve hepsini kapsayan bir bina yapmaya karar verdim. Sadece doktorlara kiralanacak bir "Yaşam" binası.. 
Amerika'da görmüştüm ilk, her türlü doktorun toplandığı gökdelen binaları.. Bizde de başlamış. Ne iyi olmuş.. Girişteki levhalara baktım. Her derde deva var..
Banu, benim gibi yakın dostlarını, terasa çağırmış. Bir sunum yaptı..
Bu genç, güzel ve cazip genç kadın (Bu ayrıntıyı niye yazdığımı anlayacaksınız), iki defa Afrika'ya gitti. Gönüllü doktorluk yapmak ve orada hizmet edecek yerel sağlık elemanı ve ebe yetiştirmek için.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar