Fatih Terim, hocalarla da ilgilenmeli..

Türk spor medyası, sadece Pereira, Şenol Güneş, Hamza Hamzaoğlu, hadi birazcık da Şotaile ilgili.. Büyük takımların başında olduklarından ve bizim medya sadece büyük takımları izleyip...

Türk spor medyası, sadece Pereira, Şenol Güneş, Hamza Hamzaoğlu, hadi birazcık da Şotaile ilgili.. Büyük takımların başında olduklarından ve bizim medya sadece büyük takımları izleyip yazdığından.. Oysa ötesinde neler neler oluyor, kimsenin umurunda değil..
İki hoca dikkatimi çekti geçen hafta, vaktim vardı, maçlarını izlediğim için..
Birisi Mustafa Reşit Akçay.. Osmanlıspor Hocası.. (Bu kulübün isminden nefret ettiğimi biliyorsunuz.. Osmanlı olduğu için değil, niye konduğunu bildiğim için..) Hem de 10 kişi ile eski takımını benzetti.. Ve de nasıl benzetti.. Maçtan sonra söylediklerine bakar mısınız?. 
"Haddini bilmek çok önemli... Önceliğimiz bu ligde kalmak." 
Trabzon'u yenmişsin. Tesadüf değil. Galatasaray'ı da İstanbul'da yenmişsin.. Attığın gol sayısı, bu ülkenin en iyi hücum oyuncularına sahip Galatasaray ve Fenerbahçe'den fazla.. Puan cetvelinde, Beşiktaş ve Fener'in hemen altında, Galatasaray'ın üstündesin.. 
"Haddimizi bileceğiz. Amacımız kümede kalmak.."
Büyük hedeflerden korkan, büyük düşünmeyi bilmeyen adamlarla nereye kadar gidilir?. Tarihe bakın, başaranlar kimler?. Adını yazdıranlar..
Ötekine "Hoca" dahi demem zor... 
Yusuf Şimşek.. Antalyaspor!..
Antalya'yı son iki haftadır doksan dakika izliyorum. 10 kişi oynuyor.. 10 kişi oynayınca da kazanamıyor..
Takımı 10 kişi oynatan adam Eto'o!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar