Hamza, Galatasaray'la alay ediyor!..

Bak kardeşim Hamza, adının arkasına artık "Hoca" yazmayacağım. Çünkü sen Hoca falan değilsin. Hocalıkla uzaktan yakından ilgin olmadığını, Atletico maçı öncesinde, sırasında ve...

Bak kardeşim Hamza, adının arkasına artık "Hoca" yazmayacağım. Çünkü sen Hoca falan değilsin. Hocalıkla uzaktan yakından ilgin olmadığını, Atletico maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında söylem ve eylemlerinle gösterdin, kanıtladın.
Galatasaray'la, alenen ve resmen alay ettin Hamza..
Edersin Hamza Kardeşim.. Edersin.. Kulüp, tarihinin en kötü başkanı elinde Özbekspor'a dönüşür, hayatında spor da, futbol da olmayan iki kardeşe, sırf İnan Kıraç'ın keyfi için, Galatasaray adı silinen Suada, kulübü on yıldır sömüren kiracıda kalsın diye Dursun Özbek'e teslim edilirse, sen de, koskoca Galatasaray'la böyle keyfinin istediği gibi oynarsın.. 
Balık baştan kokuyor. Tam da Atletico maçı öncesi Galatasaray televizyonuna çıkıp, kulübü "Zavallı", kendisini ve kardeşini de "Kurtarıcı" gibi sunan Bay Özbek'in rezaletini, Öcal Uluç (Türkiye) ve Fatih Altaylı (HaberTurk) gibi yıllanmış Galatasaraylılar ve Erman Toroğlu (Sabah) gibi bir tarafsız açık seçik ve hiç gevelemeden yazdılar. Dursun'un peşinde Galatasaray TV'den nema umanlar var bir.. "Allah eksik etmesin" diye çırpınan Fener medyası var, iki..
Öyle Başkana, böyle Hoca çok bile.. 
"Galatasaray Kongresi utansın" demekten dilimde tüy bitti. Orayı şimdilik noktalayıp, gelelim sana Hamza!.. 
Galatasaray, kendi sahasında hiçbir maça, peşin mağlup, peşin yenik çıkmaz. Sen hangi takımın hocası olduğunun dahi farkında değilsin.. Durduk yerde "Atletico favori" dedin. Takımın, oyuncuların, maça gelmeyi düşünen taraftarın moralini peşinen sıfırladığının farkındaydın bal gibi bu sözlerinle.. Olmaman mümkün mü?.O kadar futbol oynadın. Ama bile bile söyledin.
Amacın kendini peşinen kurtarmak, "Efendim, rakip büyük takım. Favoriydi, kazandı" özrünün arkasına sığınmaktı. Bu dünyadaki tüm korkak ve takımı değil, kendini düşünen hocaların (!) taktiğidir. Yemezler..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar