Somut çözüm öneren var mı?.

Binmişiz bir alamete, gidiyoruz kıyamete.. Türkiye'nin bugünkü halini en iyi özetleyen ifade bu.. Bu kıyamet yolunda genel manzara da şu.. Herkes, ama herkes birini suçluyor.. Kendinden başka...

Binmişiz bir alamete, gidiyoruz kıyamete.. 
Türkiye'nin bugünkü halini en iyi özetleyen ifade bu.. 
Bu kıyamet yolunda genel manzara da şu.. 
Herkes, ama herkes birini suçluyor.. Kendinden başka birini.. 
Neden?. 
Çünkü 1.5 ay sonra seçim var. O seçimden daha iyi çıkmak için ötekileri suçlaması lazım.. 
"Bugün bu ülke bu hale geldiyse, kabahat şundadır!.." 
Cümlenin girişi hepsinin ağzında ayni.. İş "Şunda"ya gelince, oraya konan sözcük değişiyor o kadar.. 
Yani.. "Yahu gemi batıyor.. Hele onu bir kurtaralım da, sonra paylaşırız" diyen yok.. O gemiyle hep beraber batacağımızı düşünen yok.. 
Ey bu ülkenin tüm politikacıları!.. Tüm sorumlu liderleri.. Hepiniz!.. Devir suçlu arama devri değil.. Devir çözüm üretme devri.. 
Var mı içinizde bir tane "Somut" çözüm öneren!. 
Ben duymadım!.. Duyan var mı?. 
Yahu olan olmuş.. Bu noktaya gelmişiz.. Kim suçluysa suçlu.. Geçin.. Suçluyu zamanı gelince buluruz. Biz bulmasak tarih bulur.. Şu anda size, bize düşen çözüm üretmek.. 
Dün Yavuz Donat, size Güney Doğu'nun incisi, cazibe merkezi Diyarbakır'ın perişan halini, hem de içinden yazdı.. Okudunuz mu?. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar