"Kime kızdıysak silaha sarıldık!.."

Üçüncü sayfa editörümüz Murat Karpuz'u kutlarım..Pazartesi günü sayfasına "Yine kime kızdıysak, silaha sarıldık" diye manşet atmıştı.Bir gün evvel gazeteyi okurken, ayni soruyu ben kendi...

Üçüncü sayfa editörümüz Murat Karpuz'u kutlarım..
Pazartesi günü sayfasına "Yine kime kızdıysak, silaha sarıldık" diye manşet atmıştı.
Bir gün evvel gazeteyi okurken, ayni soruyu ben kendi kendime sormuştum, "Bize ne oluyor" diye..
Sabah'ın ayni sayfasında, ayni gün yer alan haberlere takılıp..
Manisa'da bir polis memuru, evlenme hazırlığı yaptığı sevgilisi ve meslektaşını, bir tartışma sonunda vurmuştu.
Bir öğretmen, boşanma davası açan eşini öldürmüştü, Antalya'da..
Mesleklere bakar mısınız?.
Canımızı ve çocuklarımızı emanet ettiğimiz insanlar buysa, ötesi..
Ötesi de sayfada vardı zaten..
Kütahya'da gençler "Niye baktın" diye kavgaya tutuşmuşlar, kardeşini korumak için koşup gelen ağabey, kafasına silahın dipçiği ile vurulması sonucu beyin kanamasından ölmüştü.
Bin liralık bir sıva karma aleti borcu yüzünden birbirine giren iki arkadaş ve ailelerinin kavgası, ölümle bitmişti Konya'da..
Pazartesi, Kastamonu'da bir baba, arabasını isteyen sarhoş ama öz oğlunu tabancasıyla beş kurşun atıp öldürünce, Tokat'ın bir köyünde de, 20 yaşında bir delikanlı, 40 yaş büyük komşusunu gene bir tartışma sonucu tabancayla vurunca, Murat Karpuz bu başlığı atmıştı işte.. "Bu konuyu yazmalıyım artık" diye düşünürken, dünkü gazetenin üçüncü sayfası geldi, kahve masamda önüme..
Manşet.. "Akraba kavgası 4 ölü.."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar