Hamzaoğlu'nun akıl almaz hataları..

2000 yılında Fenerbahçe'den "İşe yaramaz" diye gönderilen Bilal'i, Karabükspor'da bile doğru dürüst oynamazken 2013 yılında keşfedip Akhisarspor'a alan, ondaki cevherin ortaya çıkmasını sağlayan...

2000 yılında Fenerbahçe'den "İşe yaramaz" diye gönderilen Bilal'i, Karabükspor'da bile doğru dürüst oynamazken 2013 yılında keşfedip Akhisarspor'a alan, ondaki cevherin ortaya çıkmasını sağlayan adamdır, Hamza Hamzaoğlu.. Hem de öyle çıkarmıştır ki, o Bilal, Fatih Terim tarafından Milli Takıma çağrılıp 8 defa forma giymiştir. Hem de 32 yaşındayken..
Hamza, ofansif orta saha adamı olarak büyük bir başarı gösteren Bilal'i, bir yandan içinde bulunduğu maddi kriz, öte yandan UEFA'nın finansal fair playi yüzünden transfer piyasasında adı pek geçmeyen Galatasaray'a aldırmayı da başarmıştır.
Buraya kadar itirazı olan var mı?.
O zaman şimdi şu soruyu sormak istiyorum Hamza Hamzaoğlu'na..
Eğer, ofansif orta saha oyuncusu olarak bu ülkenin en iyilerinden biri Bilal, Galatasaray'ın kendi sahasında, ikinci ligden gelmiş, hazırlık maçlarında zerre başarı göstermemiş Osmanlıspor'a karşı dahi ilk 11'de oynayamayacaksa, niçin transfer edilmiştir?.
Galatasaray'ın sokağa atacak, kuruşu var mı?.
İkinci sorumu Hamza'ya değil, 10 yaşındaki bir çocuğa soruyorum..
Galatasaray, ilk maçında Sivas'la berabere kalıp lige zaten kötü girmişken ve kendi sahasında taraftarın averaj beklediği maçın son yarım saatinde mağlup durumda oynarken Bilal hala kulübede oturur mu?. Galatasaray kendi sahasında 2-1 mağlupken, son değişiklik hakkını kullanmadan maçı yenik bitirirse, suçlu, oyuncular mıdır, yoksa, kenarda çaresiz maçı izleyen hoca mı?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar