Galatasaray'da yönetim felaketi!..

Geçen sezonun Üç Kupalı, Dört Yıldızlı takımı Galatasaray, yeni sezonun üçüncü haftasına, küme düşme hattında giriyor.Şaşırdık mı?.Hayır!..Çünkü o...

Geçen sezonun Üç Kupalı, Dört Yıldızlı takımı Galatasaray, yeni sezonun üçüncü haftasına, küme düşme hattında giriyor.
Şaşırdık mı?.
Hayır!..
Çünkü o üç kupanın üçünün de nasıl balon olduğunu başından beri yazıyoruz. "Üç kupanın üçü de Galatasaray'a rakipleri tarafından altın tepside ikram edildi" demekten dilimizde tüy bitti. Ama tabe- lacı medya ve onun Fenerli yorumcuları bıyık altından kıs kıs gülerek, balonu öyle üflediler ki, bir yıldan beri bu kulübün başında bulunanlar kendilerini yönetici, Hamza Hamzaoğlu da Teknik Direktör sanmaya başladı. Aslında bu yazıyı geçen hafta cuma günü yazacaktım. Ama bağıra bağıra gelen Osmanlı rezaletinin faturası "Takımın moralini bozanlara" kesilmesin, bu yüz karası Teknik ve İdari Yönetim kendilerine "Özür" bulmasın diye bekledim.
Şimdi "Kel" meydanda ve artık kaçacakları delik, sığınacakları mazeret yok..
Bir yanda Özbek Kardeşler, öte yanda Hamza Hamzaoğlu, "En önemli, en değerli olanları başta futbolcularda, kendilerine ve yöneticilerine güven kalmasın" diye sözleşmiş gibi davranıyor ve konuşuyorlar. Kendine, başkanına ve hocasına güvenini yitiren futbolcu, ortada bir "Futbol Yöneticisi" de bırakılmadığı için, kendisine başka güç arıyor..
Nedir o güç?. Guruplaşmak..
Takım içinde yakın olanlar, "Bir araya gelirsek bizi yiyemezler"e itiliyorlar..
Galatasaray için için bölünmeye, bir nifak yuvasına dönüşmeye başlıyor. Başkan Özbek ve Hoca Hamzaoğlu Üç Kupa ile yeni sezona girmiş bir takımı bölmek ve parçalamak için birileri tarafından özel görevle Galatasaray'ın başına gönderilseler ancak bugün yaptıklarını yaparlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar