Galatasaray’ın sorunları pek bitmez!..

Sonunda tarihinin en kötü yönetimine, Özbek Biraderlere ulaşan Galatasaray'da sorunlar bitecek gibi değil.. Değil de, gene Galatasaray tarihinin en büyük balıkçısı Hamza Hamzaoğlu, arka arkaya üç...

Sonunda tarihinin en kötü yönetimine, Özbek Biraderlere ulaşan Galatasaray'da sorunlar bitecek gibi değil.. 
Değil de, gene Galatasaray tarihinin en büyük balıkçısı Hamza Hamzaoğlu, arka arkaya üç balık yakalayıp, bizim tabelacılar tarafından göklere çıkarıldı. Hamza Hoca bu övgülerle kasım kasım kasılıp oturacağına, arada her nasılsa çıkan bizimki gibi bir iki çatlak (!) sese saplanıp yanıt vermeye kalkınca, oturup, hele de Fenerli basın tarafından özellikle görmezden gelinen sorunları altlarını çizerek sıralama kararı verdik.. İki gün iki önemlisini yazdık.. 
1- Melo, 
2- Selçuk diyerek.. Devam ediyoruz.. 
3- Hamza Hamzaoğlu.. Geçen yıla felaket, dörder dörder yiyerek başlayan Galatasaray'ın şampiyon olmasında, kupayı altın tepside ikram eden Aziz Yıldırım ve Fikret Orman Başkanlar kadar, takımın başına sezon ortasında Fatih Terim sayesinde gelen Hamza Hoca'nın da büyük rolü vardı. 
Hamza takımın savunmasının nasıl koridor, nasıl kova olduğunu görmüştü. Sezon ortasında o savunmada mucize yaratmasına imkan yoktu. Mantıklı düşündü. 
Kazanmanın tek yolu, yediğinden fazlasını atmak, yani hücum futbolu oynamaktı. Elindeki kadro ile neler yapabileceğine baktı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar