Fikret Otyamlı yıllar!..

Bu defa mutlu etti beni medyamız..Gündem günlerden beri tıklım tıklım doluyken, hemen hepsi Fikret Otyam'ı yazdılar.. Onunla ayni fikirde olan, olmayan hepsi yazdılar.. Büyük bir insan, büyük bir sanatçının...

Bu defa mutlu etti beni medyamız..
Gündem günlerden beri tıklım tıklım doluyken, hemen hepsi Fikret Otyam'ı yazdılar.. Onunla ayni fikirde olan, olmayan hepsi yazdılar.. Büyük bir insan, büyük bir sanatçının ardından yapılması gerekeni yaptılar.
Selahattin Duman'ı okuyorum..
Fikret Ağabey onun bir yazısını beğenmiş "Fikret Otyam'dan övgü almak ne demek?. Ha Pulitzer Ödülü almışsın, ha Fikret Otyam seni methetmiş.." 
Abartı gibi gelebilir bazılarına.. Hem de nasıl doğru olduğunu ben bilirim..
Öyle titiz ki, okurken, dinlerken.. Bir tek bir kelimeyi beğenmedi mi, hapı yutarsınız..
TRT televizyonu yeni kurulmuş..
Demek 1969, falan.. "Gayri Siyasi Olaylar Şubesi Müdürü" Yılmaz Tekin Onay bana geldi.. "Her salı bir spor programı yapacağız, sunar mısın" diye.. Baba Yılmaz, canımız, ciğerimiz. Kırılır mı?. 
"Peki" dedik..
Ankara merkez bir pergel koy, 30 kilometre yarı çaplı bir alana siyah beyaz yayın yapıyoruz. Oyuncak gibi bir şey..
Ama Kızılay'da yürürken etraftakiler bizi tanıyor ya..
Marlon Brando'ya bakar gibi bakıyor ya.. Burnumuz Kaf Dağı'nda.. Kendimizi efsane adam sanıyoruz dolaşırken.. Bir salı günü, ilk defa açık oturum yaptım programda..
Sporun önemli insanları davetli.. "Hoş geldiniz Ahmet Bey!.. Ne dersiniz Ayşe Hanım" diye konuşuyoruz.. Dersimi iyi de çalışmışım. Sağlam sorular soruyor, yanıtları deşiyorum.. Toros Dağları'nı bitirmiş, Alp Dağları'nı da yaratmışım..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar