Ya Ultraslan’ın Türkiye’ye ettikleri..

PKK ve IŞİD'in bu ülkenin iç huzuru, barışı ve güvenliğine verdiği zararı konuştuk bütün hafta sonu.. Bu iki terör örgütüne karşı hükümetin tavrını tartıştık....

PKK ve IŞİD'in bu ülkenin iç huzuru, barışı ve güvenliğine verdiği zararı konuştuk bütün hafta sonu.. Bu iki terör örgütüne karşı hükümetin tavrını tartıştık. Hâlâ da tartışıyoruz.. 
Canlı bombalar, suikastçiler ve tetikçilerle saldıran bu iki terör örgütü, bir başka örgütün yaptıklarını gölgede bıraktı. 
Ultraslan denen, utanç örgütü, Türkiye'nin yüzüne bir kez daha kara çaldı, oysa, ayni günlerde.. 
Avrupa'da bir kez daha "İşte Türkler bunlar" denmesine sebep oldu.. 
..Ve bu rezalete ne yeterli tepki kondu, ne hükümet cephesinden, yani Spor Bakanlığı'ndan herhangi bir ses geldi. 
Kendilerine "Taraftar" diyen güruhların çıkardığı olaylar yüzünden Almanya, Türk takımlarının kendi sınırlarında özel maç yapmalarını yasaklarken, şimdi ayni rezilliği, iğrençliği, Avusturya'da sahneye koyduk ve dünyaya sunduk. 
Galatasaray ile Udinese arasında yapılan bir hazırlık maçı, sahaya atılan ses ve sis bombaları ile meşaleler yüzünden ikinci dakikada durduruldu. 34'üncü dakikada ayni "Hayvanlık" tekrar edilince, hakem maçı iptal etti. 
Düşünün.. Bu takımlarının hazırlık maçı.. Hoca, takımın eksiklerini görsün, taktik düzenlemelerini yapsın diye hazırlanmış. Üç hafta sonra başlayacak lige mümkün olan en iyi hazırlıkla girebilmek için oynuyor bu maçı.. 
Bu maçta terör estirmenin, insanlık dışına çıkmanın ve dünyaya "İşte Türkler bunlar" dedirtmenin alemi var mı?. 
Tablo gözümün önünden gitmiyor?. 
O savaşı andıran bomba ve duman görüntülerinin arasında tribün önüne asılmış devasa bir Ultraslan pankartı.. Ve de tam da ortaya, tribün korkuluklarına, yüzü sahaya değil, tribüne dönük oturmuş bir amigo bozuntusu.. Şişman bir herif. Otururken pantolonunu sıyırmış, kıçı meydanda ve dünyaya yayında.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar