Nafile turlara devamda anlaşma komedisi!..

Nafile turlar" olduğunu herkes biliyor, ama herkes de bile bile manşetlere çıkıyor, ekranlara tonla adam toplayıp yorumlar yapıyor.. Yahu palavra!.. İşte CHP ile toplandılar 1.5 saat, heyetler halinde.. Görüşebilecekleri...

Nafile turlar" olduğunu herkes biliyor, ama herkes de bile bile manşetlere çıkıyor, ekranlara tonla adam toplayıp yorumlar yapıyor.. 
Yahu palavra!.. İşte CHP ile toplandılar 1.5 saat, heyetler halinde.. Görüşebilecekleri konusunda anlaşabildiler sadece.. İşte MHP ile 1.5 saat toplandılar. Anlaşamayacakları konusunda anlaştılar, onlarla da. Siz bu satırları okurken, HDP ile de durumun imkan harici olduğu ortaya çıkmış olacak, kesin.. Ben de beklemeye gerek duymadan yazıyorum şimdi.. 
Her şeye "Hayır" diyen Bahçeli, marifet yaptığını sanırken, iki şeyi başardı.. 
1- Durduk yerde bir Uygur Türkleri diye bir uyduruk mesele ortaya attı. Ülkücü kalıntılarını sokağa döktü. Gördükleri her çekik gözlüyü dövmeye başladılar. Avrupa'da ve de Rusya'daki krizden sonra, en büyük turizm geliri Uzak Doğu iken, onlar da hızla rezervasyonları iptale başladılar. Turizm sektörü büyük bir darbe yedi. 
2- HDP'yi inkar etti. Onunla ayni tabana hitap eden AKP'yi de ayni yola zorladı. Kürt sorununa siyasal çözüm için kurulmuş partinin inkar edilmesi, Kürtler içindeki şahinlere, yani PKK ve KCK gibi guruplara büyük koz verdi. "Yüzde 13 oy alıp 80 milletvekili çıkarmış bir parti yok sayılıyor. O zaman ey Kürt halkı, bu ülkede siyasal çözüm mümkün değil" demeye başladılar ve ateşkesi bitirdiklerini ilan ettiler. 
Türkiye yeniden iç savaş korkusuna girdi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar