Bodrum'un korkunç trafiği..

Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a yönelik en büyük eleştirim trafik konusunda...Yıllardır Bodrum'a giderim. Yıllardır ayni sorun, ayni yerde, ayni şekilde duruyor.Bu ne demektir biliyor musunuz?O sorun kimsenin umurunda değil.Kimse...

Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a yönelik en büyük eleştirim trafik konusunda...
Yıllardır Bodrum'a giderim. Yıllardır ayni sorun, ayni yerde, ayni şekilde duruyor.
Bu ne demektir biliyor musunuz?
O sorun kimsenin umurunda değil.
Kimse oturup "Nasıl çözerim" diye düşünmüyor..
Mesela..
Bodrum'da Marina Vista otelinde kaldığım için hep, kent içi sorunları iyi biliyorum.
Marina'dan Kale'ye yürüseniz, en fazla 15 dakika.. Ama yürümek kolay değil.. Tek yönlü de olsa akan trafik yayanın yola inmesini engelliyor. Ama yetersiz kaldırımlar, bir de bizim ülkede yaya muamelesi gören motosikletlerin oto parkı olduğu için geçit vermiyor.
Yola inmek zorundasınız. Hadi yürü bakalım.. Bir de tabii, yaşlı ve engelliler var, yürümeleri mümkün değil. Mecburen otomobil.. Otomobille giderseniz, 45 dakikaya şükredin.
Çünkü Marina ile Kale arasındaki sahil yolunu belediye tek yön yapmış. Tek yön de Marina'ya doğru. Yani sahilden gitmek mümkün değil. Mecburen çevre yoluna çıkıyor ve hapı yutuyorsunuz.
Çevre yolu zaten tüm yarımadanın yükünü çekiyor. Bir de düşülmeden konulmuş trafik lambaları iyice düğüm ediyor.
Kale için kentin içine saptığınız anda asıl işkence başlıyor.. O zaten daracık Cevat Şakir Caddesi'nde, park etmiş arabalar var ki, trafiği iyice düğüm etsinler. İkide birde konmuş trafik lambalarının görevi düzenlemek değil, akışı iyice kesip, felç etmek sanki. Bu rezillik içindeki caddede bir de Bodrum Otogarı var, inanmazsınız..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar