Bana bu aileyi armağan eden anneme ve babama!.

En küçük Uluç, Ayşegül, dedesi Kemal gibi 5 Mart'ta doğdu. En Büyük Uluç, Öcal Ağabeyimle nihayet tanıştılar..Marttan beri bu buluşmayı planlıyoruz.. Ağbimler İzmir'den, ben İstanbul'dan...

En küçük Uluç, Ayşegül, dedesi Kemal gibi 5 Mart'ta doğdu. En Büyük Uluç, Öcal Ağabeyimle nihayet tanıştılar..
Marttan beri bu buluşmayı planlıyoruz.. Ağbimler İzmir'den, ben İstanbul'dan geleceğim. Büyük aile toplanacağız.. Büyük buluşma..
Ama arka arkaya aksilikler, bir türlü beceremedik, geçen hafta sonuna kadar.. Nihayet, 13 Haziran cumartesi gecesi başardık. Kemal'in oğlu, Ayşegül'ün babası Öndü'nün evinde toplandık.. Önder'in aile arasındaki adı böyle..
Öndü'yü tanımazsınız ama, Ayşegül'ün annesi ünlü.. NTV'nin canlı yayın spikerlerinden Miray Akdağ Uluç!..
Öndü, hayatında en sevdiği işin, mangalın başında.. Yanında yamağı, bizim Ercan.. Etler kızarıyor.. Sofrada Serpil'in getirdiği çerkez tavuğu.. Bizim bacı, tam bir çerkez kızı olarak harika yapar. Parmak yedirir. Pilavı da Kemal'in eşi, sevgili gelinimiz Nükhet pişirmiş... Sofrayı donatan Miray tabii!..
Masaya şöyle bir baktım.. Serpil'in eşi Fethi, ağbimin eşi Özay.. Serpil'in oğlu Ömer, gelini Başak ve torunu, daha 1.5 yaşında abla olan Leyla.. Hemen yanında Ayşegül de sıralanmışlar..
Nasıl bir neşe.. Nasıl bir keyif..
"İşte mutluluk bu" dedim, içimden.. "Mutluluk, insanın böyle büyük bir aileye sahip olması.."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar