Özbek Dursun, Dürüst gitsin!..

Hıncal'ın YeriHINCAL ULUÇ Özbek Dursun, Dürüst gitsin!.. Paylaş tweetle paylaş AA iletişimSMS Gönder:HU yazboşluk bırakmesajını yaz4122'ye gönderÜcret: 1,60TL'dirMüşteri Hizmetleri:0(216) 531 73...


Hıncal'ın YeriHINCAL ULUÇ Özbek Dursun, Dürüst gitsin!.. Paylaş tweetle paylaş AA iletişimSMS Gönder:
HU yaz
boşluk bırak
mesajını yaz
4122'ye gönder
Ücret: 1,60TL'dirMüşteri Hizmetleri:
0(216) 531 73 73 Yazdır Yazara E-posta Gönder

Bu ülke tribünlerinin gelmiş geçmiş en ayıp, en utanmaz tezahüratıydı, "Ahmet Dursun!.. Seba gitsin!.."
Beşiktaş camiasının yakından tanıdığı bazı isimler, kendilerine yol açmak için, Süleyman Seba'yı devirmeye çalışıyorlar ve paralı askerlerini, maçlarda böyle bağırtıyorlardı.
Ne oldu?.
Ahmet Dursun'u hatırlayan var mı bugün.. Süleyman Seba ise, Türk sporunun ölmezleri arasına karıştı. Adı geride bıraktığımız futbol sezonuna verildi.
Ya bu rezil sloganı bağırtanlar?.
Bu satırları okuyorlarsa, yüzleri kızarıyordur, belki..
Galatasaray'ın yeni Başkanı Dursun Özbek'le ilgili kafamdaki soruları yazmak için bilgi sayarın başına oturduğumda, aklıma bu slogan geldi işte.. Başlığı ordan çıkardım.
Dün yazdım.. Sevgili Ağabeyim Öcal, üç gün için geldiği İstanbul'da üç "Güvenilir" Galatasaray muhabiri ile konuşup derlediği bilgilerden bir Dursun Özbek profili çıkarmıştı.
Diyordu ki.. 
"- Dursun Özbek kimsenin adamı değildir. Ne İnan Kıraç'ın, ne Ünal Aysal'ın.." 
O zaman, o üç güvenilir muhabirin ve ağabeyimin, bana seçim kongresinde verilen oyları bir izah etmesi gerek.
Ünal Aysal, Galatasaray'ı maddi, sportif bataklığa saplayıp kaçtığında, Galatasaray'ın çok önemli bir seçim yapması gerekiyordu. Gelmiş geçmiş Galatasaray Başkanlarının en başarılısı, bugünkü Galatasaray'ın kurucusu Alp Yalman, yıllar evvel çekildiği inzivadan, tatil yaşamından İstanbul'a döndü ve "Galatasaray sahipsiz kalmaz merak etmeyin" dedi. Alp, tam da aranan adamdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 355 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar