İşte Koçaslan’ın Başkanı, Dursun Özbek!..

Dördüncü Yıldız Şölen Gecesi'nde Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'a yapılan hakaret düzeyindeki muamele, Galatasaray'ın zafer gecesinin kara lekesi oldu. Dörder dörder yiyerek folluğa dönmüş...

Dördüncü Yıldız Şölen Gecesi'nde Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'a yapılan hakaret düzeyindeki muamele, Galatasaray'ın zafer gecesinin kara lekesi oldu. Dörder dörder yiyerek folluğa dönmüş, darmadağın olmuş, aralarında selamlaşmayı kesmiş adamları, bu iki adam, toparlamayı ve bir "Kolej Takımı" havasına sokup, "Küme düşer" diye dalga geçilenleri, şampiyonluk yoluna sokmayı başarmışlardı.. 
Ödülleri, "Dördüncü Yıldız Şöleni"nde podyuma çıkmalarının yasaklanması oldu. 
Anladınız mı, Galatasaray tribünleri şimdi, ben niye "Böyle bir Kongre'nin üyesi olmak bana gurur vermiyor" diyerek yıllar önce Galatasaray Kulübü üyeliğinden istifa ettim?. 
Çünkü bu Kongre göstermelik. Bu Kongre liseci dazlakların kontrolünde.. Kulübü yıllardır perde arkasından idare eden İnan Ağabeyleri işaret ediyor. Bunlar "Kimdir, nedir, necidir" diye bakmadan gidip hür ya, oylarını sandığa boşaltıyorlar. Başkanı İnan Kıraç tayin ediyor, Kongre eğleniyor.. Ne işim var aralarında?. 
Bu İnan Kıraç, kulübün en krizli anında, gelmiş geçmiş en başarılı yönetici, en başarılı başkan, bugünkü Galatasaray'ın temelini atan Alp Yalman'a karşı kendi adamını çıkarmak için çırpındı. Güvendiği Cemal Özgörkey dağlarına kar yağınca, başvuru süresinin bitimine saatler kala, eline 164 imzası önceden atılmış kağıtları tutuşturarak Duygun Yarsuvat'ı gönderdi ve Dazlaklar zerre düşünmeden, Alp Yalman gibi kanıtlanmış bir büyük yöneticiyi değil, bir günlük yönetim deneyimi olmayan Yarsuvat'ı seçtiler. Ağbileri öyle emretti diye.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar