Atatürk’ün çocukları 10 yaşında..

Bakın İstanbul'daysanız, yolunuz İstanbul'a düşerse, düşürme imkanınız ve şansınız varsa, Atatürk'ün çocuklara emanet ettiği Ulusal Egemenlik Bayramı'nı hafta sonunda, pazar günü...

Bakın İstanbul'daysanız, yolunuz İstanbul'a düşerse, düşürme imkanınız ve şansınız varsa, Atatürk'ün çocuklara emanet ettiği Ulusal Egemenlik Bayramı'nı hafta sonunda, pazar günü TİM Gösteri Merkezi'nde çocuklarınızla birlikte kutlayın..
O gün orada, saat 14.00 ve 16.00'da Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası'nın şovunu izleyeceksiniz.
Türkiye'nin tek çocuk senfoni orkestrası. Rus Besteci Sergey Sergeviç Prokofyev'in çocuklar için yazdığı 'Peter ve Kurt' isimli orkestra eserini seslendirecek.
Murat Göksu'nun sahneye koyduğu gösteride öyküyü Selçuk Yöntem'i, şiirsel sesi ile dinlerken, Rengim Gökmen'in yönettiği orkestrada orman hayvanlarını enstrümanlar canlandıracak.. Mesela kuşu flüt, ördeği obua, kediyi klarnet seslendirecek.
Bakın konser biletleri Biletix'te ve uygun.. 45, 30 ve 20 lira.. Şimdiden alın. Çocuğunuza mutlak izletin.
"Atatürk'ün Çocukları 10 yaşında" dedim başlıkta.. Kültür ve sanata çok önem veren Doğuş gurubunun klasik müziğe yatırımlarına alkış bitmez.
Turgut Reis Marina Festivalleri dünya çapında bir düzeye ulaşırken, Doğuş, Türkiye'nin dört bir yanında da konserler düzenledi. Fazıl Say konserlerini köylere kadar taşıdı, mesela.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 355 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar