Orda Kamil Şükûn da vardı!..

Teşvikiye Camisi avlusunda saatlerce naklen yayın yapan NTV'ye mesaj da attım.. "Kayahan'ın yanındaki musalla taşında Kamil Şükûn yatıyor" diye..Umurlarında olmadı. Kimsenin umurunda olmadı.. Çünkü Kamil...

Teşvikiye Camisi avlusunda saatlerce naklen yayın yapan NTV'ye mesaj da attım.. "Kayahan'ın yanındaki musalla taşında Kamil Şükûn yatıyor" diye..
Umurlarında olmadı. Kimsenin umurunda olmadı.. Çünkü Kamil Şükûn onların anladığı türden, yani popüler bir kültür sanat adamı değildi..
NTV'de mi kusur sadece?. İki gün boyu sabahtan akşama Kayahan yayını yapan haber kanallarının hiçbiri Kamil'in ölümünü tek satır alt yazıyla bile geçmedi.
Cumhuriyet gazetesi dışında bu ölümü haber yapan da çıkmadı.
Yazıklar olsun!.
İki satır anlatayım mı Kamil'i?.
Sevgili dostumu, can arkadaşımı..
Onu bizim kuşak, Durul Gence orkestrasının solisti olarak tanıdı. Hayat boyu öyle kalsaydı zaten, bir naklen yayın da onun için yapılırdı.
Sonra bizim mesleğe geçti.. İki dergi çıkardı..
İkisi de örnek.. Model.. Arkalarından gelene yol açan..
Biri Adam!.. Bu ülkenin ilk erkek dergisi..
Bana Erkekçe'nin yolunu açan dergi.. Bakılacak değil, okunacak erkek dergiciliğinin örneği..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar