Çocuklarına sahip olmayan ülkem!..

Cuma günü, bu ülkede çocuklara karşı işlenen suçların bolluğuna dikkati çekmek için, bir tek gün içindeki gazete haberlerinden bir derleme yapmış "Ben yarın yorumlamaya başlayacağım, siz...

Cuma günü, bu ülkede çocuklara karşı işlenen suçların bolluğuna dikkati çekmek için, bir tek gün içindeki gazete haberlerinden bir derleme yapmış "Ben yarın yorumlamaya başlayacağım, siz bu gece sadece 'Çocuk suçları niye bu kadar bol Türkiye'de' diye düşünün" demiştim. Ertesi gün de okul servisleri rezaletini ele almıştım.
Kendi yazımı okuduğum cumartesi günkü gazetede bir öğrenciyi ezen okul servisi sürücüsünün, mahalleli tarafından linç edilmek istendiği haberi vardı..
Baktılar, ülkede, ne iktidarı, ne muhalefeti, ne de medyasıyla kimsenin umurunda değil, bu sokaklarda çılgınlar gibi minibüs süren okul servisçileri "O zaman cezasını biz verelim" diye "Bizzat İhkak-ı hak"ka kalkışmış insanlar, o da suç, ama birinin çocuklara sahiplenmesi gerek..
Gazeteden kafamı kaldırdım.. Ekranda haberler..
Adamın biri ilkokuldan çıkan çocuğa yaklaşıyor. "Çok acil telefon etmem lazım" diyip, çocuğun cebini alıyor. Hadi Yallah!. Çocuk peşinden koşunca da dönüp tartaklıyor.. Güvenlik kamerası çekmiş. Meğer adam bunu iş edinmiş. Kaç çocuğun telefonunu gasp etmiş günlerdir..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar