‘Evet’çilere hain diyen Kılıçdaroğlu’dur

Elbette her 'Hayır'cı PKK'lı veya FETÖ'cü değildir. Ancak her PKK'lı ve FETÖ'cü 'Hayır'cıdır. Gözle görülen bu gerçeği, her siyasetçi hatırlatır.İnsanların da kalplerinin...

Elbette her 'Hayır'cı PKK'lı veya FETÖ'cü değildir. Ancak her PKK'lı ve FETÖ'cü 'Hayır'cıdır. Gözle görülen bu gerçeği, her siyasetçi hatırlatır.
İnsanların da kalplerinin kırılması yerine, neden terör örgütleriyle aynı istikâmette oy vereceklerini gözden geçirmeleri beklenir.
Başbakan Binali Yıldırım da buna binaen, bir konuşmasında şöyle demiş:
"Neden 'Evet' diyoruz? PKK 'Hayır' diyor, onun için 'Evet' diyoruz. FETÖ 'Hayır' diyor, onun için 'Evet' diyoruz. HDP 'Hayır' diyor, onun için 'Evet' diyoruz. 'Hayır'cılara bakın ona göre kararınızı verin. Bölücülüğe 'Evet' diyen, FETÖ'ye 'Evet' diyenlere bu millet nisanda, referandumda dersini verecek. Bölücülerden de FETÖ'cülerden de vesayetçilerden de 'Evet' mührünü vurarak hesabını soracaktır."
Başbakan "Hayır diyen herkes teröristtir" mi demiş? Hayır. "Hayır diyen herkes haindir" mi demiş? Yok. Ama sanki öyleymiş gibi dört koldan saldırıyorlar. Bu 'dört kol' içinde bizim mahallenin 'mahcup Hayır'cıları' da var ama şimdilik bahsi diğer.
Başbakan'ın sözlerini utanmadan çarpıtanlara hatırlatalım. Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da yaptığı konuşmada şu cümleleri kurmuştu: "Bu proje, bu anayasa değişikliği Türkiye Cumhuriyeti tarihine ihanettir. Buna evet diyenler ihanet ediyorlar."
CHP milletvekili Ceyhun İrgil ise, attığı tivitte, "Bu anayasa halktan geçmez. Çünkü Anadolu insanı, Cumhuriyete ihanet etmez" demişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail üzerinden ticaret de dursun 27 Mart 2024 | 450 Okunma Erdoğan’ın rakibi Erdoğan 26 Mart 2024 | 385 Okunma İstanbul’un 6 Şubat’ı ve İmamoğlu 22 Mart 2024 | 168 Okunma Az kaldı, zaten çözülüyorsunuz 20 Mart 2024 | 524 Okunma Kent uzlaşısı bu mu? 19 Mart 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar