Yeni bir anlayış şart

Seçimlerin üzerinden bir ay geçmesine rağmen halen netleşen bir koalisyon senaryosu bulunmuyor.AKP’nin CHP ile koalisyon kurması halinde tabanında oy kaybedeceği endişesi, CHP’nin de Ak Parti ile koalisyonda eriyeceği korkusu var....

Seçimlerin üzerinden bir ay geçmesine rağmen halen netleşen bir koalisyon senaryosu bulunmuyor.
AKP’nin CHP ile koalisyon kurması halinde tabanında oy kaybedeceği endişesi, CHP’nin de Ak Parti ile koalisyonda eriyeceği korkusu var. MHP ise HDP’nin yer aldığı bir birliği şiddetle reddediyor.
Maalesef, partiler arasında kamplaşmaya giden ve tabana da yayılan bu hal bizlere zarardan başka bir şey getirmez.
Türkiye üzerinde global güçlerin bitmeyen hesapları herkesin malumudur. Özellikle Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında ülke birliğinin parçalanmasını ve kaynaklarının ele geçirilmesini arzu ediyorlar.
Global güçler Türkiye’deki kamplaşmayı bu sebeple vücuda getirdiler ve körüklediler. Devam etmesine de teminat oldular.
Birçok zaruri sebepleri göz ardı ederek takınılan düşmanca tavırlarla bugüne kadar gelindi.
Özellikle 80 vekil alan HDP’nin sahip çıktığı Kürt kardeşlerimizin yüzü gülmemiş, karnı doymamış, cebine para girmemiştir. Fakirlik, işsizlik, terör her gün hayata mührünü vurmuştur.
Gelinen bu noktada Güneydoğu insanı Türk milliyetçileri kadar vekil alarak Meclis’e girme başarısını gösterdi. Şimdi karar zamanı: Meclise giren bu grupla, ülkenin birliğini temin için beraber yürüyecek miyiz, ‘hayır, yine silahı alıp dağa çıkın’ mı diyeceğiz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 09 Ekim 2017 | 565 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 07 Ekim 2017 | 488 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 30 Eylül 2017 | 450 Okunma İmam Hüseyin 28 Eylül 2017 | 296 Okunma İmam Hüseyin kimdir? 27 Eylül 2017 | 652 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar