Biz ne zaman akıllanırız?

Milli menfaatler üzerine kurulması gereken dış siyaset konusunda Türkiye gerçekten sınıfta kalmıştır. Hükümetlere veya liderlere göre değişmeyecek sağlam temellere oturmuş bir dış politikaya...

Milli menfaatler üzerine kurulması gereken dış siyaset konusunda Türkiye gerçekten sınıfta kalmıştır. Hükümetlere veya liderlere göre değişmeyecek sağlam temellere oturmuş bir dış politikaya Atatürk’ten beri hasretiz.

Suriye meselesinde yaşadığımız vahameti, şimdi de Yemen’de göreceğiz galiba. Zira Suriye’de tersine dönen işler, Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) Yemen ayağıyla devam ediyor.

BOP’un eş başkanlığından ayrıldığını duymadığımız Sayın Erdoğan da muhakkak bilirler ki, ABD eski Dışişleri Bakanı Rice’nin açıkladığı BOP stratejisi 22 İslam ülkesinin sınırlarını ve halkının kimyasını değiştirmek üzerine kurulu bir plandır.

22. kurbanın Türkiye olduğu da saklanmamıştır.

Suriye Devlet Başkanı Esad, Amerikan CBS TV’ye verdiği son röportajda, ABD ile her türlü diyaloğa açık olduğunu söyledi. Bir süre önce de ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Esad ile masaya oturma vaktinin geldiğini ifade etmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 09 Ekim 2017 | 565 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 07 Ekim 2017 | 491 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 30 Eylül 2017 | 450 Okunma İmam Hüseyin 28 Eylül 2017 | 298 Okunma İmam Hüseyin kimdir? 27 Eylül 2017 | 654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar