Ayşe Arman bunları neden görmedi?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı'na söylediği skandal sözlerin ardından Ayşe Arman Kılıçdaroğlu'nu savunmuş. Ama keşke savunmayı doğru yerden yapsaydı! Ayşe Arman, mevzunun kadın...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı'na söylediği skandal sözlerin ardından Ayşe Arman Kılıçdaroğlu'nu savunmuş. Ama keşke savunmayı doğru yerden yapsaydı!

Ayşe Arman, mevzunun kadın hakları olmadığını ispat için tutuyor Oflu Başkan Vekili'nin "ben kadından eğitim almam" diyerek vaize Ayşe Yılmaz'a yaptıklarını örnek veriyor. 


Hani belediye AK Partili ya! 

Sonrada yine o muhteşem tespitini yapıyor: 

"Siz AKP yanlısı bir gazetede medyada "bu ne rezalet" diye bir şey okudunuz mu? Gerçek bir kadına hakaret vakasında tısss"

Sevgili Ayşe Arman, medyayı artık tek taraflı okumayı bırakmalısın. Çünkü diğer tarafta olan biteni görmüyor, görmediğin gibi okurlarını da yanlış bilgilendiriyorsun. 

Bu olaya bizzat Diyanet Vakfı'ndan ve KADEM'den büyük bir tepki geldi. Ne AK Parti'yle özdeş tuttuğunuz Diyanet, ne de "Erdoğan'ın kızının derneği" dediğiniz KADEM, belediye AK Partili diye sessiz kalmadı. 

AK Parti'ye yakın kadınların hepsi de yüksek sesle "bu ne rezalet" dedi. Bunlar da medyada yer aldı. 

Hürriyet görmemiştir muhtemelen, şaşırmayız. 

Ama senin de bir gazeteci olarak Hürriyet'ten başka kaynaklara da zahmet edip bir bakman gerekmez mi?

Sonuçta senin de deyiminle "yuh demekten başka şey gelmiyor insanın elinden"

Harbiden Yuhh...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başak Demirtaş'a yapılanı kınayan ezikler! 16 Haziran 2020 | 10.862 Okunma Fatih Altaylı'dan Cüneyt Özdemir'e ne değişti? 29 Mayıs 2020 | 10.510 Okunma Çocuklarınızın ekran bağımlılığı arttı mı? 18 Mayıs 2020 | 2.687 Okunma Sevda Noyan olayı ve muhafazakar dönüşüm! 11 Mayıs 2020 | 8.532 Okunma Dayatmacı, Baskıcı ve Faşist 29 Nisan 2020 | 5.581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar