Gülüp geçmeyin dikkatle takip edin!

Biliyorum, duyunca gülmüşsünüzdür... Eh, gülünmeyecek gibi de değil. Koskoca adamların çıkıp yaptıkları açıklama ortada: "İki dakikalık bir eylem başlattık. Bu eylem Adalet...

Biliyorum, duyunca gülmüşsünüzdür...
Eh, gülünmeyecek gibi de değil.
Koskoca adamların çıkıp yaptıkları açıklama ortada: "İki dakikalık bir eylem başlattık. Bu eylem Adalet yürüyüşümüz boyunca devam edecek. Her gün iki dakika durup adaleti düşüneceğiz."
Bunu söyleyen kişi CHP'nin örgütlenmeden sorumlu genel başkan yardımcılarından Tekin Bingöl.
Eylemin ilk gününden basına yansımış kareler de var. Bazıları gözlerini havaya kaldırıp düşünüyor, bazıları eli şakağında yere bakıyor. İnsan o fotoğraflara bakarken, içinden "herhalde onlar için düşünmek çok zor olmalı!" diyor.
Ama bilelim ki...
Bütün bunlar CHP'nin naifliğinden, hafifliğinden falan kaynaklanmıyor.
Biz "çocuk mu yahu bu adamlar?" diye şaşkınlıkla bakarken, onlar Batı medyasına "şirin ve pek barışçı" fotoğraflar verdiklerini biliyorlar.
Hepsi dış kaynaklı "öğretilmiş/ çalışılmış/ programlı" hareketler...
Zaten Kılıçdaroğlu'nun siyasi ömrü de böyle uzamadı mı?
Onu ciddiye almayıp başımızı başka yana çevirdiğimiz her seferinde Kılıçdaroğlu çok ciddi ve Türkiye için bedeli ağır siyasi hamleler yaptı.r.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Geçiştirilen geçmiş ve gelecek 19 Nisan 2024 | 121 Okunma Tam o noktadan başlayın! 18 Nisan 2024 | 318 Okunma Sahnedeki denge bozulur mu? 16 Nisan 2024 | 204 Okunma Bayram tatilinde halk dersleri 15 Nisan 2024 | 370 Okunma Dalgıçlık zamanı... 13 Nisan 2024 | 86 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar