Gerisi boş laf!

Facebook biraz kolayca ipin ucunu kaçırıyor, çoktandır ilgilenmiyorum.İnsanın sevdiklerinin dar kafalılığı ve bitmez tükenmez kibiriyle sürekli yüzleşmek zorunda kalması hoş olmuyorAma ne yalan...

Facebook biraz kolayca ipin ucunu kaçırıyor, çoktandır ilgilenmiyorum.
İnsanın sevdiklerinin dar kafalılığı ve bitmez tükenmez kibiriyle sürekli yüzleşmek zorunda kalması hoş olmuyor
Ama ne yalan söyleyeyim...
Twitter'da kurtların dökülmesini cidden sevmeye başladım. Instagram'da hayallerle hayatların tatlı karışımını çok "insanca" buluyorum.
İtirazlarım yok mu var?
Çok çabuk gaza gelme, vesaire...
Ağzı zaten bozuk olanlara da kızacak halim yok, orası da gündelik hayat gibi işte! Ancak durmadan edepten söz eden kesimlerin durmadan etrafa küfür yağdırmasına, belaltı operasyonlar çekmelerine ara ara kızıyorum.
Peki lafı nereye getireceğim?

***
Şuraya...
Sözünü, derdini, itirazını sadece sosyal medyada dile getirmekten başka çaresi olmayanlarla bizim gibiler arasında bir fark var.
Onların tek çareleri sosyal medya.
Oysa ben şanslıyım; buradayım.
Hem de haftada altı gün...
Canımın istediğini ve elbette ara ara siyaseti de yazıyorum.
Biliyorsunuz...
Eğer "Bize Müsaade"yi yaptığımız kanal geçen yılın sonunda programa son vermeseydi (ki elbette kendi bilecekleri iştir) ve daha sonra ekranlardan uzak kalmayı tercih etmeseydim, bunlara bir de televizyonda aklıma estiği gibi konuştuğumu eklemem gerekecekti.
Dolayısıyla...
Beni sosyal medyada örtülü biçimde oraya buraya laf çakan, birtakım operasyonlara destek çıkan biri gibi sunmak isteyen uyanıklara gülüp geçiyorum.
Bunu bilin istedim.
***
Bugüne kadar iktidar neyi doğru yaptıysa alnından öptüm, destek çıktım.
Bundan sonra da öyle olacak.
Ama mesela dokunulmazlıklar konusunda batağa saplanmanın eşiğine gelindiğini söylememe neden bozulunur?
Anayasa konusunda Başkanlık noktasının perdelendiği izlenimine katıldığımı ve bunu hiç sevmediğimi söylememden...
Bizi uçuk Twitter fenomeni paralellerle oyalayan dünyanın küresel güçlerinin üzerimize büyük "paralel yapı"yı sürdüğünü ifade etmemden neden rahatsız olunur?
Bunları anlamam; anlamayacağım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Geçiştirilen geçmiş ve gelecek 19 Nisan 2024 | 118 Okunma Tam o noktadan başlayın! 18 Nisan 2024 | 318 Okunma Sahnedeki denge bozulur mu? 16 Nisan 2024 | 204 Okunma Bayram tatilinde halk dersleri 15 Nisan 2024 | 370 Okunma Dalgıçlık zamanı... 13 Nisan 2024 | 86 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar