AK Parti’de yeni dönem: Değişim ve reform

Söz konusu olan AK Parti'yse değişim ve reformu yeni dönemin vizyonu olarak öne çıkarmak çok da uygun düşmüyor sanki. Zira Ak Parti kurulduğu günden itibaren demokrasi, reform ve değişimi ana mottosu yapmış...

Söz konusu olan AK Parti'yse değişim ve reformu yeni dönemin vizyonu olarak öne çıkarmak çok da uygun düşmüyor sanki. Zira Ak Parti kurulduğu günden itibaren demokrasi, reform ve değişimi ana mottosu yapmış bir parti. Burada bir devamlılıktan bahsedebiliriz ancak. Kastedilen Ak Parti'nin kendi içinde bir değişim ve reforma ihtiyaç duyduğuysa, bu doğru. Kurucu liderin yeniden partinin başına dönmesi silkinmeye ve yenilenmeye vesile olacak gibi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bin 414 oyla yeniden Genel Başkan seçildiği kongrede yaptığı konuşmada bunun şifreleri bolca vardı. Yük olanlarla değil yük omuzlayanlarla yola devam edeceklerini vurgulaması önemliydi.

Son 3-4 yılda ülkece yaşadıklarımız siyasetin olağan araçlarıyla baş edilebileceklerin çok çok üstünde şeylerdi. Haliyle süreci idare etmek ve Türkiye'yi bu fırtınadan salim bir limana taşımak hiç kolay olmadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 241 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 655 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.664 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 633 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 212 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar