Türkiye asla boyun eğmeyecek

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini anma programında Gölbaşı’nda şehit olan ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç’un babasının konuşması esnasında...

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini anma programında Gölbaşı’nda şehit olan ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç’un babasının konuşması esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gözyaşlarına boğuldu. Erdoğan’ın gözyaşları hepimizin gözyaşlarıdır.

Şehit analarının acısı hepimizin acısıdır. 15 Temmuz’un birinci yılını çeşitli etkinlikler ve programlarla anıyoruz. Bakıyorum, geçen bir yıl sonra Türkiye hala büyük oranda yalnız.

Dünyadaki ülkelerin çok azı bu korkunç darbe kalkışmasına karşı yanımızda yer aldı. 15 Temmuz’un ardından günler geçtikten sonra bile bir iki ülke dışında Ankara’ya ne gelen vardı ne giden. Olsun. Önemli olan bu darbenin başarısızlığa uğratılmasıydı.

Bu ülkenin insanları, milletimiz dünyada eşi ve benzerine pek rastlanmayan bir cesaret örneği göstererek tankların önüne geçti. Halkımızın indirdiği tokat herhangi bir cevap değil tam bir kahramanlık destanıdır.

O gece gazetecisiyle, polisiyle siyasetçisiyle, esnafıyla hepimiz etle tırnak gibi olduk. İnandığımız tek bir şey vardı, o da Türkiye’nin, bizim ülkemiz olduğu gerçeğiydi. Bir grup haine ve alçağa bırakılacak bir ülkemiz yok.

Gerçek o zaman anlaşıldı 

15 Temmuz darbe kalkışması Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde yuvalanan bir grup FETÖ üyesi tarafından gerçekleştirildi. Onlara farklı kurumlarda darbe hazırlığı yapan başka FETÖ’cüler destek oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar