Bildiğin psikopat bunlar

Arap çocuklarını çikolatayla kandırarak mayın tarlalarında koşturan ABD yahut İngiltere askerlerinin bundan muradı Batılı değerlerin yükselişi midir?Esir aldıkları devrimcilere hâşâ...

Arap çocuklarını çikolatayla kandırarak mayın tarlalarında koşturan ABD yahut İngiltere askerlerinin bundan muradı Batılı değerlerin yükselişi midir?
Esir aldıkları devrimcilere hâşâ “Rabbim Esed” dedirtmek için akıl almaz işkenceler yapan ve işkence esnasında zevkten kuduran “Şebbiha”, bunu Alevilik davasının gereği olarak veya Arap kavmiyetçiliğinin ihyası için mi yapıyor?

Yasin Börü’yü işkenceyle öldürürken hunharca eğlenenlerin çektiği zılgıtların “azadi” ile alâkası var mı?
Diz çöktürdüğü ve birazdan boğazını keseceği rehinenin yanında kameraya doğru hançer sallayarak gayet “cool” bir şekilde “dava”yı anlatan Bağdadi yandaşı delikanlının motivasyon kaynağı gerçekten de “dava” mıdır?
Hayır.
Bildiğiniz sadist, bildiğiniz psikopat bunlar.
Hasbelkader “US Marine”, “Şebbiha”, PKK veya Bağdadi Grubu’nda bulunuyorlar; ağlarına düşürdükleri zavallılarla canlı cinayet filmleri çekip satan bir yer altı prodüksiyon firmasının kadrosunda “Hem iş, hem zevk” diyen figüran katiller olarak da yer alabilirlerdi hasbelkader.

***

Ölüme giderken istedikleri kadar “Kürdistan” yahut “Devrim” diye haykırsınlar veya istedikleri kadar tekbir getirsinler; suçsuz sivillerin ortasında, kadın ve çocukları öldüreceğini bile bile kendilerini patlatan canlı bombaların adanmışlıkları da azgın nefislerinedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu mudur? 15 Nisan 2024 | 4.184 Okunma Ne diyordu David Tonoyan? 25 Mart 2024 | 933 Okunma Nüfusumuz erimeye yüz tutarken 12 Şubat 2024 | 915 Okunma Amerika Bölünmüş Devletleri 29 Ocak 2024 | 1.460 Okunma Fahreddin Paşa Sokağı 01 Ocak 2024 | 1.024 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar