Sonunda çile bitti!

Karşılaşma zaten daha başlamadan heyecanını yitirmişti. Adanaspor, Süper Lig'deki son gösterisinin keyfinin peşine düşüp, genç oyuncularına vitrin hazırladı. Fenerbahçe ise pamuk gibi bir rakip...

Karşılaşma zaten daha başlamadan heyecanını yitirmişti. Adanaspor, Süper Lig'deki son gösterisinin keyfinin peşine düşüp, genç oyuncularına vitrin hazırladı. Fenerbahçe ise pamuk gibi bir rakip karşısında sadece fırsat yaratırsa, kazanacağını bilir halleydi. Gollerin üst üste gelmesinin ardından gelişen oyun anlayışı, Fenerbahçe'nin bu ligde neden üçüncü, Adanaspor'un da neden küme düşen takım olduğunun son kanıtıydı.
Klasik deyim; "Böyle maçları oynamak zordur" şeklindedir. Halbuki sahaya çıkan maç başını alıyor, kazanan federasyondan primini kazanıyor, her şey bir tarafa sezon planlaması bile bu maça bağlı.
Yine de iş ahlakının 'kaybetmişlik' duygusuna üstün gelememesini izliyoruz. 90 dakikanın anlaşılır tek cümlesi; "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" tezahüratı. Kulübün sabah gerçekleştirilen mali kongresinde açıklamayla Fenerbahçelilere 'kurtuluşu' müjdeleyen umut rüzgarını içlerine çektiler. Fenerbahçe yönetimi bu pozitif duyguyu çok iyi kullanıp, seyircisini yeniden stada getirmeli. H Blok'a satışı yasaklayıp, "Hepimiz aynı gemideyiz" derseniz, hiç de inandırıcı olmazsınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
F.Bahçe Başkanı Ali Koç “Bir tek oyuncumuza ceza veremezler” dedi ve ekledi: Ceza alırsak vebaline katlanırlar 28 Mart 2024 | 529 Okunma Arda’nın girişiyle kalite yükseldi 23 Mart 2024 | 117 Okunma Helal olsun vazgeçmeyenlere 18 Mart 2024 | 461 Okunma Yunanistan’da bitecek yolculuk 15 Mart 2024 | 174 Okunma Kartal planı farketti 11 Mart 2024 | 474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar