Bu nikâha devlet şahit

İşadamı Ömer Gürsoy, Gökçe Atakaş ile Çırağan Sarayı’nda mutluluğa “evet” dedi. Çiftin nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali...

İşadamı Ömer Gürsoy, Gökçe Atakaş ile Çırağan Sarayı’nda mutluluğa “evet” dedi. Çiftin nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım üstlendi.

 

Galatasaray’ın efsanevi başkanlarından Gürsoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Gürsoy’un oğlu işadamı Ömer Gürsoy ile İskenderunlu ünlü demir tüccarı Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ın kızı Gökçe Atakaş, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğünle evlendi.

İş, sanat spor ve siyaset dünyasını buluşturan düğünde çiftin nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Ali Koç birlikte üstlendi. İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikâh sonrasında Kenan Doğulu sahneye çıktı. Yeni evli çift balayı için Sardunya Adası’na gitti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 665 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 369 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 218 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 197 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar