Beyaz gece

Yonca EvcimikMiami, Saint Tropez, Marakeş, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’de de hizmet veren yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini geçen yaz Bodrum’da açmıştı.Aydın-Sema...


Yonca Evcimik

Miami, Saint Tropez, Marakeş, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’de de hizmet veren yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini geçen yaz Bodrum’da açmıştı.


Aydın-Sema Doğan

Bodrum-Torba’da hizmet veren Nikki Beach, dünyaca ünlü “Nikki Beach White Party”ye ilk kez bu yaz ev sahipliği yaptı. “Circus Circus” temasıyla önceki gün yapılan eğlencelere akrobasi şovları, havai fişekler ve gurme lezzetler eşlik etti.


Nikki Beach Bodrum Genel Müdürü Murat Deniz

Tüm misafirlerin beyaz giysilerle katıldığı parti, akşamüstü gün batımından sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Partiye Feryal Gülman, Nihat Odabaşı, Erdoğan Aktaş, Yonca Evcimik, Serhat Akın, Murat Cevahir, Ozan Tufan gibi ünlü isimler katıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 658 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 364 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 216 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 195 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar