Yalın’a ilham veren Göcek eğlencesiyle konuşulacak

Tatilinizi huzurlu mu, yoksa eğlenceli mi alırdınız? 'Ben ikisinden de alırım' diyenlerdenseniz, bu kez rotamızı 'Bu kadar güzellik nasıl bir araya gelip aynı yerde toplanmış?' diyeceğiniz Göcek'e çeviriyoruz....

Tatilinizi huzurlu mu, yoksa eğlenceli mi alırdınız? 'Ben ikisinden de alırım' diyenlerdenseniz, bu kez rotamızı 'Bu kadar güzellik nasıl bir araya gelip aynı yerde toplanmış?' diyeceğiniz Göcek'e çeviriyoruz. İronik gelmesin; Göcek huzurun adresi, inziva köşesi olarak bilinse de, bu yaz ve bundan sonra eğlenceleriyle konuşulacak.
D-Resort Göcek; gurme restoranları, barları, SPA'sı, spor merkeziyle Göcek'e gelenlerin hem gündüzünü, hem gecesini en iyi şekilde planlıyor. Böylelikle ekstra bir plan yapmanıza gerek kalmıyor. Bisikletle kasabada dolaşma, yürüyüşe çıkma ya da eşsiz Göcek koylarının keyfini tekneyle çıkarma şansınız da var.

HAVALİMANINA 20 DAKİKA
Göcek'te gündüz kafanızın içindeki sesler bile diner, akşama doğru ise muhteşem bir günbatımıyla karşılaşırsınız. Q Lounge'ta Japon lezzetlerini tattıktan sonra, Can Hatipoğlu ve Hakan Kabil'in müzikleri eşliğinde sabaha kadar eğlenebilirsiniz. Göcek'in en güzel özelliklerinden biri de Dalaman Havaalanı'na 20 dakika olması. Yalın'ın şarkıları genelde bizi alıp uzaklara götüren, aşk dolu şarkılardır. O şarkılardan birçoğunun ilham yerinin Göcek olduğunu öğrendim. Yalın, D-Marin'deki teknesinde şarkı sözünü yazıyor, müziğini yapıyor, sabah yürüyüşe çıkıyor. Özetle; sanatına ve kendisine paha biçilemez bir yatırım yapıyor. Bazı şarkılar var ki, ilham kaynağının nerede olduğunu bilirseniz daha bir anlamlı olur. Yalın, Göcek yaşantısından bize harika eserler hediye ediyormuş da haberimiz yokmuş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma Bodrum’da susuz kabristan ziyaretleri 13 Nisan 2024 | 90 Okunma Tutulmayı izlemek için 30 saat uçakta vakit geçirir misiniz? 07 Nisan 2024 | 46 Okunma Gişe manipülasyonu tartışması Kore’den sonra Türkiye’de 06 Nisan 2024 | 73 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar