Hep birlikte çok güzel olmaya devam

Geçtiğimiz yıl bugün, Türkiye hain bir darbe teşebbüsüyle karşı karşıya kalmıştı. Millet, devletiyle el ele vererek darbe girişimini bertaraf etmişti. Tarihe, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü...

Geçtiğimiz yıl bugün, Türkiye hain bir darbe teşebbüsüyle karşı karşıya kalmıştı. Millet, devletiyle el ele vererek darbe girişimini bertaraf etmişti. Tarihe, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adıyla geçen bu büyük zaferin birinci yılında tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, ailelerine bir kez daha sabır diliyorum. İnşallah Türkiye'miz birlik ve kardeşlik içinde güzel günlere gidecek çünkü hep birlikte çok güzeliz.

SERGİLERLE ANILIYOR
15 Temmuz'un birinci yıldönümünde, 81 ilde fotoğraf sergileri açılacak. O gece neler yaşandığını, fotoğraf kareleriyle yeniden hatırlayabilirsiniz. Mesela sergilenecek fotoğrafların birinde, 16 Temmuz 2016 sabahı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne ilk bomba atıldıktan sonra vatandaşların yaşadığı paniği, bir başka karede ise insanların güvenli bölgelere nasıl taşındığını görebilirsiniz.
UNUTMAMAK İÇİN O AN: İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve 15 Temmuz Derneği'nin düzenlediği 15 Temmuz Fotoğraf ve Video Yarışması'nda dereceye girenlerin eserlerinden oluşan sergi, Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'nde açıldı.
Unutmamak İçin O An temasıyla düzenlenen sergi, Taksim Cumhuriyet Galerisi'nde ziyaret edilebilir.
İTTİFAK SERGİSİ: İttifak Holding, 15 Temmuz'un birinci yıldönümünde anlamlı bir sergiye imza atıyor. 15 Temmuz Milletin İttifakı isimli sergide; ressam ve çizer Şafak Tavkul'un, darbecilere karşı direnmek için Çengelköy'de sokağa çıktıktan sonra, tanık olduğu olayları defterine çizmesiyle ortaya çıkan eserleri görebilirsiniz. Sergi, yarına kadar Kulesite'de ziyaret edilebilecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışında neler oldu? 24 Mart 2024 | 19 Okunma Hayaller sınır tanımıyor 24 Mart 2024 | 41 Okunma Popcorn krizinden sonra otoparkta rüşvet iddiası 23 Mart 2024 | 43 Okunma Sanal gerçeklik gözlükleri, depresyondan çıkışın yeni yolu mu? 17 Mart 2024 | 36 Okunma Hayvan dostu belediyeler seçimlerde öncelikli tercih olmalı! 16 Mart 2024 | 19 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar