Sözcü'nün şeyi, sen asparagas değil, müptezelliğin de duayenisin

Mesleki kariyerini Tan adlı seks gazetesini çıkararak yapan birinden beklenebilecek tek şey neyse, onu görüyoruz Rahmi Turan adlı Sözcü şeysinin bana ayırdığı yazısında.Yani karakter...

Mesleki kariyerini Tan adlı seks gazetesini çıkararak yapan birinden beklenebilecek tek şey neyse, onu görüyoruz Rahmi Turan adlı Sözcü şeysinin bana ayırdığı yazısında.
Yani karakter zafiyetini.
Yalancılığı öylesine kimliğinin bir parçası hâline dönüşmüş ki Rahmi Turan'ın, köşesinde yayınladığı ve kabak gibi FETÖ mesajı veren karikatürü tevil yoluyla izah etmeye çalışıyor dün. Ve utanmadan Tayyip Erdoğan ile vatandaşın arasına kama sokmayı amaçlayan FETÖ usulü algı madrabazlığına imza atıyor.
Vatandaşa “Tayyip Erdoğan'ın sözünü dinledin, seni FETÖ dövdü, tekrar dinledin seni şimdi zamla dövüyorlar. Bir daha FETÖ darbe yaparsa karşısına çıkma” mesajı veren karikatüre dün bir kez daha baktım ve DEHŞETLE bir “detay” daha fark ettim.

KARİKATÜRDE GÖZDEN KAÇIRDIĞIM “DETAY”

Gerçekte detay filan değil.
Tayyip Erdoğan'ın “Sen ondan güçlüsün, indir yumruklarını” diye gaz verdiği perişan vaziyetteki vatandaşın kolları yoktu. Evet, karikatürde resmedilen vatandaş tiplemesi bir GAZİYDİ. Yani, 15 TEMMUZ GAZİSİ.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.845 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.891 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar