Adam attırmayı oyun mu sandın?

İkiyüzlülüklerini anlata anlata bitiremiyoruz ama her seferinde “Yarabbi şükür, yağmur yağdı” demekteler.Her şey oluyorlar ama bir türlü rezil olmuyorlar.Şu CHP’li milletvekillerinden söz ediyorum.Kanal...

İkiyüzlülüklerini anlata anlata bitiremiyoruz ama her seferinde “Yarabbi şükür, yağmur yağdı” demekteler.
Her şey oluyorlar ama bir türlü rezil olmuyorlar.
Şu CHP’li milletvekillerinden söz ediyorum.
Kanal D’den bir sunucunun atılmasında patronun dahlini es geçip suçu hükûmete yıkacak kadar akla ziyan açıklamalar yaptılar. Ardından da bu olayı hayır kampanyasına destek amaçlı kullandılar ama hayat her zamanki gibi onların ayaklarına dolanıyor.
Özgür Özel’e çağrıda bulundum önce:
“İrfan Değirmenci’nin Aydın Doğan tarafından atılmasını hükûmete fatura edecek denli izandan yoksunsun, bu belli. Ama sende bir parça adamlık varsa Gürsel Tekin ve Erdin Bircan adlı iki vekil arkadaşınızın Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’yü aracı kılarak Aydın Doğan’a ulaşıp Doğan Haber Ajansı Edirne Büro Şefi Lütfü Karakaş’ı nasıl işten attırdığını izah et.”
Üstelik Lütfü Karakaş, CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın FETÖ Edirne İmamı Ömer Sezgin ile defalarca buluştuğunu, FETÖ’den tutuklu dolandırıcı Erkan Karaslan ile danışmanlık ihalesi işlerine giriştiğini yazdığı için işten atılmıştı bu iki milletvekili sayesinde.
Ölü taklidi yapıp cevapsız bırakıyorlar ama biz de bu ahlaksızlığı örtbas etmelerine izin vermeyecek ve onları deşifre etmeyi sürdüreceğiz.
Oğluna 68 döneminin sol teröristi Ulaş Bardakçı’nın adını koymakla övünen Gürsel Tekin şu sıralarda ABD’de Rockefeller Center’ın önünden poz vermekle meşgul. Ama yine de medyayı ve sosyal medyayı yakından izliyor. Bu yüzden Gürsel Tekin’e tekrar soruyorum:
“Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın FETÖ ilişkisini açığa çıkardı diye Doğan Haber Ajansı Edirne Büro Şefi Lütfü Karakaş’ı Aydın Doğan’a attırdığınız için bir parça olsun yüzünüz kızarıyor mu yoksa kösele derisi kıvamına mı geldiniz?”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.661 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.868 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.777 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar