Dışişleri’nin edinilmiş çaresizliği

Şu anlatacağım iki olay bile dünyayı ayağa kaldırmaya yeter de artar bile ama Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Almanya’dan, özellikle güdülenmiş Alman medyasından Türkiye’ye yönelik...

Şu anlatacağım iki olay bile dünyayı ayağa kaldırmaya yeter de artar bile ama Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Almanya’dan, özellikle güdülenmiş Alman medyasından Türkiye’ye yönelik algı operasyonlarına karşı herhangi bir atak geliştirecek feraseti, aklı bulamıyor bir türlü.
Biri Stuttgart’tan, diğeri Hamburg’dan iki dram.
Stuttgart’ta Emin Esen ve Sibel Esen çiftinin üç çocuğu, anne Sibel Esen hasta olduğu için (gerekçeye bakar mısınız?) Jugendamt (Alman Gençlik Dairesi) tarafından ellerinden alındı. Baba “Ben çocuklarıma bakarım” dediyse de sonuç alamadı. Devreye Umut Yıldızı Derneği girdi. Bir avukat tutuldu. Anne hastaneden çıktı ve Alman Mahkemelerinde görülen dava sonucunda çocukların aileye iade edilmesi kararlaştırıldı.
Bu olay 6 ay önce yaşandı. Ancak asıl amacı Türk çocuklarını asimile etmek olan Jugendamt adlı kripto Nazi örgütü, o zamandan beri, mahkeme kararına rağmen çocukları bir türlü aileye geri vermiyor. Üstelik çocuklar teslim edildikleri aileler ve yurt görevlileri tarafından pazar günleri kiliseye götürülerek Hıristiyanlaştırılıyor. Aile perişan. Baba Emin Esen bana sürekli yazıyor, yetkililere yalvarıyor ama herkes duvar gibi.
Bu olayı defalarca dile getirdim.Peki, sonuç ne? Çocuklar yasa dışı olarak aileye verilmiyor. Kiliseye götürülüp Hıristiyanlaştırılıyor. Bunun tersinin bir Alman çocuğa yapıldığını düşünsenize, Almanya’da kıyamet kopmaz mı? Siz niye ayakta uyuyorsunuz?

BU DA İKİNCİSİ, AMA ÇOK DAHA CAN ACITICI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.694 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.868 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.777 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar