Büyük oyun!!! -1-

İngilizlerin İslam düşmanlığı diğer milletlere benzemez. İngiliz, İslam muhibbi gözükür; âdeta, İslamiyet fidanının dibini kazar havalandırır, sular gübreler.. Görenler de...

İngilizlerin İslam düşmanlığı diğer milletlere benzemez. İngiliz, İslam muhibbi gözükür; âdeta, İslamiyet fidanının dibini kazar havalandırır, sular gübreler.. Görenler de, İslamiyet’e sevgisi ve saygısı olduğunu zanneder! Geceleyin, zifiri karanlıkta; bir pundunu bulduğu an, yetiştirmekte olduğu fidanın köküne kezzap döker! Fidan, kuruduğu gibi; bir daha asla yeşerme istidadı gösteremez. İngilizlerin bu denli İslam düşmanlıkları; içimizdeki bir kısım haramzadeyi mevki, mal-para ve kadınla satın alarak; kendi pis emelleri doğrultusunda kullanmasıdır.

Yukarıdaki tespit, zamanımızın bir tanesi, büyük veli Seyyid Abdülhakim Arvasi Hazretlerine aittir. İngiliz'in bu denli İslam düşmanlığını; Üst Aklın emrindeki; Müslüman görünümlü ‘paralel yapı’ yapmaktadır!

Biz; evvela İngiliz’in yakın tarihimizdeki büyük oyununa bakalım: İngilizlerin hedefinde iki şey vardı; biri Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı kerim, diğeri ise, İslam birliğinin sembolü Halife-i Müslimin idi. Diğer bir ifade ile Osmanlı ve İstanbul idi.

İçimizde fesat odakları açarak; oralarda yetiştirip beyinlerini yıkadıkları kişileri evvela ‘mason’ yaptılar ve ardından devletin kilit noktalarına taşıdılar. Onların eliyle cemiyeti dizayn ettiler. Sadrazam (Başbakan) makamını dahi ele geçiren bu nadan güruhu; Devlet-i Aliye-i Osmaniye’yi maddede ve manada bitirmenin yollarını arayıp buldular ve tatbik mevkiine koydular.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Davanın düşük çocukları 17 Nisan 2024 | 154 Okunma Örnek siyasetçi Bahçeli 15 Nisan 2024 | 449 Okunma Seçim analizi -3- 13 Nisan 2024 | 248 Okunma Bayram ama nasıl 10 Nisan 2024 | 50 Okunma Seçim analizi -2- 08 Nisan 2024 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar