Ayırımcı kim?

Askerî ve sivil üst düzey bürokratlara; en büyük düşmanınız millettir deyip; millete rağmen iş gören zihniyettir! Cumhurbaşkanlığına namzet olarak Abdullah Gül gösterildiğinde;...

Askerî ve sivil üst düzey bürokratlara; en büyük düşmanınız millettir deyip; millete rağmen iş gören zihniyettir!

Cumhurbaşkanlığına namzet olarak Abdullah Gül gösterildiğinde; yayınladıkları mahut bildiride; sözde değil, özde Atatürkçü arayışını dillendirip; milletin kahir ekseriyetini ellerinin tersiyle iten ve onları yok sayan zihniyettir!

İlk yapılan serbest çok partili seçimde sandığa gömülüp; bu durumu bir türlü hazmedemeyip; bu millet mutlaka cezalandırılmalıdır diyen zihniyettir!

Sandıktan çıkamayacaklarını anlayıp; kaos çıkarma peşinde koşup milletin iktidarını alaşağı ederek; iktidar mensuplarını sözde yüksek mahkemede yargılarken: ‘Sizi buraya tıkayan güç böyle istiyor!’ diyen zihniyettir.

Müslümana gerici ve yobaz, Kürtler için en iyi Kürt ölü Kürt’tür, Ermeni’ye Ermeni dölü, Yahudi’ye çıfıt (düzenbaz-hileci-korkak), Rum’a piç, Arap’a fellah, muhacire suyun ötesi, yerliye göbeğini kaşıyan yaftalarını takan zihniyettir!

Demokrasi der gibi gözüküp; sandıktan çıkamayınca da; bir Prof. ile bir köylünün oyu bir olamaz diyen zihniyettir!

Kendine ve partisine halkçı süsü verip; tek parti rejimi ile sürdürdüğü iktidarında; poturlu, şalvarlı, poşulu ve çarıklı halkın Kızılay’a girişini yasaklayan zihniyettir!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstanbul kaybetmemeli 27 Mart 2024 | 366 Okunma CHP ve İmamoğlu nereye 25 Mart 2024 | 439 Okunma Hatırlanamayan İstanbul 23 Mart 2024 | 83 Okunma Milli savunma ve bağımsızlık -1- 20 Mart 2024 | 252 Okunma İmamoğlu’ndan korkulur 18 Mart 2024 | 1.168 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar