Ben uyarayım da...

Ankara’da 100’e yakın insanımızın hayatını kaybetmesine yol açan ikiz terör eylemini gerçekleştirenlerin iki erkek olduğu açıklandı; eylem yerinden alınan DNA’lardan hareketle kimliklerinin tespiti...

Ankara’da 100’e yakın insanımızın hayatını kaybetmesine yol açan ikiz terör eylemini gerçekleştirenlerin iki erkek olduğu açıklandı; eylem yerinden alınan DNA’lardan hareketle kimliklerinin tespiti de yakındır.

Kim olduklarını öğrendiğimizde rahatlayacak mıyız?

Onların da arkasında kim/ler ve hangi örgüt olduğunu, örgütün eylemi başka birileri hesabına yapıp yapmadığını öğrenene kadar işin peşini bırakmamalıyız.

Suruç’ta o kadar gencimizin canını alan terör eylemi sonrasında bıraktık da...

Teröristler, eylemlerini planlar, gerçekleştirmek için organize olur ve ölmeye hazır militanlarını sahaya sürerek hayata geçirirler. Bunların hepsi karanlık bir alanda olur biter. Eylemin üzerindeki perdeyi yırtmak isteyenin, son noktadan başlayarak planlama safhasına kadar eylemcilerin izini sürmesi gerekir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ilımlı otokrasi’ sıfatı üzerimize yapıştırıldı.. Batı ülkeleri de bizi izleyeceğe benziyor.. Ya biz vazgeçersek? 28 Mart 2024 | 456 Okunma Seçim kazanmanın psikolojik yöntemleri var.. O yöntemleri iyi kullanan seçimleri kazanıyor… 27 Mart 2024 | 1.608 Okunma Rusya’da, İran’da terör örgütleri saldırıları.. Ukrayna ve Gazze’de Rusya ve İsrail saldırıları.. Bunlar tesadüf mü dersiniz? 26 Mart 2024 | 1.527 Okunma Muhalefet emeklileri seviyor, bu iyi.. Ancak emekliler, muhalefetin ekonomik sorunları çözeceğine güvenmek de istiyor… 25 Mart 2024 | 1.063 Okunma İsrail ile ticaret MÜSİAD üyelerinin işiymiş.. MÜSİAD, CB Erdoğan’ın Gazze’de yaşananları ‘soykırım’ ilan ettiğini bilmez mi? 24 Mart 2024 | 1.241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar