Acıyı acıya, ihmali ihmale mi ekliyoruz?

Acıyı acıya ekledik. 10 Aralık Beşiktaş patlamasında yitirdiğimiz canların yasını sürerken kara haber bu defa Kayseri'den geldi.“Henüz 20 yaşındaydı” diyerek ağıtlar yaktığımız...

Acıyı acıya ekledik. 10 Aralık Beşiktaş patlamasında yitirdiğimiz canların yasını sürerken kara haber bu defa Kayseri'den geldi.

“Henüz 20 yaşındaydı” diyerek ağıtlar yaktığımız askerlerimizi kara toprağın kara bağrına verdik. Allah geride kalanlara sabır, metanet nasip etsin. Her birimize de basiret ve sorumluluk ihsan etsin.

Evet sorumluluk!

AK Parti İstanbul milletvekili ve anayasa profesörü Burhan Kuzu, pazar günü CNNTürk'te Hakan Çelik'in programına katıldı.

Programdan sonra internet siteleri Burhan Kuzu'nun düşürülen Rus uçağı ile ilgili olarak yaptığı eleştiriye odaklandı.

Benim odaklandığım cümle ise Urfa'dan yola çıkan arabanın Kayseri'de hiçbir trafik polisinin dikkatini çekmemiş olmasına dair yaptığı eleştiri idi.

10 Aralık günü çevik kuvvet polisleri şüpheli kişiyi durdururken canlarından oldu. Görev bilinci ve onlarca kişinin hayatının sorumluluğu ile kendi canlarını tehlikeye attılar.

Canı pahasına işini aşk ile yapanlar var ama bir de işini “kestane kebap” tezgahında eyleşir gibi yapanlar var.

Kendi izlenimlerimi Çarşamba günü paylaşacağım sizlerle inşallah.

Bugün bir okuyucumun mektubunu paylaşıyorum. Buyrun:

Merhaba Fatma Hocam,

Biz her ne kadar seksen milyon terörden yaralıyız, terörle mücadele konusunda birleşiyoruz diye övünsek de, gerçekte durumun böyle olmadığını görüyorum. Terörle mücadele konusunda aramızda bazıları vazifesini aksatıyor. Görevini ciddiye almıyor. Bunu nereden mi çıkarıyorum? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 314 Okunma Anlam dünyamızın duvarlarını dinleyerek öreriz 15 Mart 2024 | 198 Okunma “Hasta denetimi, imaj yönetimi” 08 Mart 2024 | 200 Okunma Bir arpa boyu yol, tesettürlü özne her kesime hâlâ yabancı... 01 Mart 2024 | 413 Okunma “Benim yanlışım senin hakikatini kovar” korosu... 23 Şubat 2024 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar