Sitemkar erkekler/ “Bilinçli ve şuurlu Müslüman eksikliği” (2)

Cuma günü yayınlamış olduğum mektubun ikinci bölümünü dikkatinize sunacağım biraz sonra.Mektubun satırlarında yol almadan önce sizlerden gelen tepkilere dikkat çekmek istiyorum. Gelen tepkileri kabaca dört...

Cuma günü yayınlamış olduğum mektubun ikinci bölümünü dikkatinize sunacağım biraz sonra.
Mektubun satırlarında yol almadan önce sizlerden gelen tepkilere dikkat çekmek istiyorum. Gelen tepkileri kabaca dört bölümde ele almak mümkün:
-“Mektubun ikinci bölümünü merakla bekliyorum yorumumu mektubun sonuna saklıyorum.”(Hikayeyi sondan geriye doğru okumayı sevenler)
-“Mektup çok dikkatli ve samimi yazılmış anne babaların ibretle okuması gerekiyor.” (Anlamayı, anlayarak yol almayı tercih edenler.)
-“Erkeklerden gelen mektuplar çok zayıf herhalde. Hiçbirşey söylemeyen mektupları niye yayınlıyorsunuz!” (Her türlü sosyal meseleyi kutuplaşma içinde görmek isteyenler.Bunlara göre genç kızların mektubu iyi idi ama onlara cevap veren erkeklerin mektubu zayıf. Tabii köşenin sahibi kadın olunca böyle oluyor.Zaten erkek köşe yazarları da türübünlere oynuyor.Türübünler hep kadın.)
-“Bu mektuplar bizi bir yere götürmez esas siz ne yapacağımızı söyleyin.” (Sosyal olayların fiziki meseleler kadar kısa sürede çözülebileceğini zannedip didaktik yorumları ile ümmeti canından bezdirenler.)
Uzunluğundan dolayı tek parça olarak yayınlayamadığımız mektubun ikinci bölümü şöyle:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 95 Okunma Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 314 Okunma Anlam dünyamızın duvarlarını dinleyerek öreriz 15 Mart 2024 | 198 Okunma “Hasta denetimi, imaj yönetimi” 08 Mart 2024 | 200 Okunma Bir arpa boyu yol, tesettürlü özne her kesime hâlâ yabancı... 01 Mart 2024 | 413 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar