İki kulüp de yönetimlerinden kurtulmalı

"Her iki kulüp de çok kötü yönetiliyor. İki kulüp hiçbir zaman birbirine bu kadar yaklaşmamıştı. Galatasaray taraftarı da, Fenerbahçe taraftarı da üçüncülük mücadelesi vermeyi ve...

"Her iki kulüp de çok kötü yönetiliyor. İki kulüp hiçbir zaman birbirine bu kadar yaklaşmamıştı. Galatasaray taraftarı da, Fenerbahçe taraftarı da üçüncülük mücadelesi vermeyi ve zirveden bu kadar kopuk olmayı içine sindiremiyor.”

Derbi sonrası şöyle bir şey dikkat çekti. Fenerbahçe taraftarının takılmaları, kızdırmaları vardı ancak bu bile sınırlı ölçüdeydi. Bir günde derbi unutuldu. Bence yenenin de, kaybedenin de çok fazla umurunda olmadı. Tüm etkisi bir gün sürdü. Koskoca derbi niye bu hale düştü?

- Her iki takımın da taraftarı mutsuz, keyifsiz, isteksiz ve umutsuz. Her iki kulüp de, o kulübü yönetmeye layık olmayan kişiler tarafından çiftliğe çevrilmiş durumdalar. Her iki kulübün de yönetimleri ile gönül verenleri arasında büyük bir uçurum oluştu. Her iki kulüp de çok kötü yönetiliyor. İki kulüp hiçbir zaman birbirine bu kadar yaklaşmamıştı. Galatasaray taraftarı da, Fenerbahçe taraftarı da üçüncülük mücadelesi vermeyi ve zirveden bu kadar kopuk olmayı içine sindiremiyor. Bunun nedeninin kötü yönetim olduğunu biliyor ve bu yüzden de takımlarına kırgın, kızgın. Kazanmanın nesine sevineceklerdi ki! Ya da Galatasaray kazansa neye sevinecekti. Bence etkisi bir gün bile sürmedi. Bir iki minik şaka, takılma ile konu kapandı gitti.

G.SARAY ÇÖKÜŞ İÇİNDE

İki kulübün de bu yönetimlerden kurtulamamak gibi bir sorunu var ama Fenerbahçe’nin durumu daha iyi. En azından çok iyi başkan adayları var ve Fenerbahçe en azından başka branşlarda başarılı. Basketbolda iyiler en azından. Galatasaray tam bir çöküş içinde. Dursun Özbek’in ve kardeşinin gideceği yok. Gitsin de yerine ben talibim diyen doğru düzgün bir aday yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 674 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 613 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 807 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar