Bayram mesajlarındaki mesaj

Ramazan Bayramı vesilesiyle yapılan açıklamalar ve yayınlanan mesajlara bakıldığında birlik ve kardeşlik çağrılarının dile getirildiğini görüyoruz.Hele günümüzde çok ihtiyaç...

Ramazan Bayramı vesilesiyle yapılan açıklamalar ve yayınlanan mesajlara bakıldığında birlik ve kardeşlik çağrılarının dile getirildiğini görüyoruz.
Hele günümüzde çok ihtiyaç duyulan bu kavramların seslendirilmesi elbette çok isabetlidir ancak beraberinde hemen şu soruyu da sormak durumundayız: Mesajlar çok güzel de bu sözler, bu temenniler, icraatlarla destekleniyor mu? Herkes kendi vicdanını dinleyerek bu sorunun cevabını verebilir.

Diğer bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da yabancı ülke liderlerinin mesajları da dikkat çekti. Çok sayıda lider Ramazan Bayramı için tebrik mesajı yayınlamıştır ama, bazıları daha dikkat çekici. Haber ajanslarının paylaştığı bilgilere bakılırsa Kanada, ABD ve İngiltere liderlerinin mesajları özellikle dikkat çekici.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 105 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar