Okuyucularımızın duâlarıyla...

48 yıl önce yayın hayatına başlayan gazetemiz Yeni Asya, okuyucularının samimî duâsıyla bu günlere geldi.Okuyucu ve gazete kaynaşmasının çok sağlam olduğu Yeni Asya’nın kıyamete kadar...

48 yıl önce yayın hayatına başlayan gazetemiz Yeni Asya, okuyucularının samimî duâsıyla bu günlere geldi.
Okuyucu ve gazete kaynaşmasının çok sağlam olduğu Yeni Asya’nın kıyamete kadar istikametli yayın hayatına devam etmesi hepimizin temennisi ve inşallah da öyle olacak.

21 Şubat 1970’de ilk sayısını yayınlayan gazetemiz, Cumartesi akşamı (25 Şubat 2017) Güneşli’deki tesislerinde okuyucularıyla buluşarak yeniden kaynaştı. İstanbul ve çevre illerden gelen okuyucularımızla gazetemizin mescidindeki mütevazı toplantıda bir aradaydık. Kuruluş yılı kutlama programına hanım okuyucularımız da iştirak etmişti. Bu vesile ile bütün okuyucularımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Yeni Asya bir ihtiyaçtan doğmuş ve okuyucularının kurduğu bir gazetedir. Gazetemizin kuruluşunda emeği geçen ve ebedî âleme göçenleri de rahmetle hatırlıyoruz. Mekânları Cennet olsun inşallah.

Kur’ân-ı Kerîm okunmasıyla başlayan programda konuşan Yeni Asya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu şöyle dedi: “Savruluşların, kaçışların, görmezden gelişlerin dünyasında; feryad u figanların arşı alayı titrettiği bir zamanda Yeni Asya’nın karşılığı nedir? Yeni Asya tek bir cümledir: Vicdanın sesidir. Bu ses; vicdanların sustuğu, susturulduğu zamanların haykırışı; sessizlerin ve kimsesizlerin feryadıdır. Yeni Asya, zaman değişti zannedenlerin, hakikat başkalaştı diyerek savrulanların karşısında doğrunun adresi, hakkın sesidir.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 105 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar